Skrevet av Breddeball_tipserne


Endelig nærmer det seg ein ny sesong med norsk fotball. Etter en lang vinter er det alltid godt når det våren kommer og breddeballen sparkes i gang. Her er sesongspill for Regionsligaen, avdeling 4 fra våre bredde-eksperter.
I jakten på gode sesongspill, så var det spesielt et spill som skilte seg ut. Vi skal til Regionsligaen avdeling 4. I denne avdelingen er det i hovedsak lag fra vestlandet, men med innslag av lag fra østlandet. Det er også verdt å bite seg merke i at det er tre 2-lag i denne avdelingen; Godset 2, Brann 2, og Sogndal 2. Av disse lagene regner vi med at det bare er Godset 2 som vil være på øvre halvdel av tabellen.

Slik vi ser det, er det tre lag det står mellom, i kampen om opprykk: Lysekloster, Vard Haugesund og Fyllingsdalen. Dette ser vi igjen på oddsen også, da lagene står til respektive 3.00, 3.50 og 4.00 i odds. Alle tre lagene har både hentet og mistet en del spillere siden i fjor men i våres øyne er vel lagene på noko rundt det samme nivået som i fjor, når det gjelder kvalitet på spillere.

Verdt å merke seg er at Fyllingsdalen har mista midtbanegeneral Valsvik men samtidig hentet inn tidligere proffspilar Erik Huseklepp. Lysekloster har signert målmaskinen Pluemjai, som vi trur kommer til banke inn mål for «Munkane».

Men uansett mener vi at Lysekloster til 3.00 i odds er meget godt betalt. På papiret har de et lag som er mer enn gode nok til å overleve i PostNord-ligaen. Holder de sentrale spillere skadefrie føler vi oss trygge på at de er med å kjempe i toppen. Lysekloster satser knallhardt for å rykke opp, og har på flere spillere med høye lønninger.

Tippetips – Lysekloster til å vinne Regionsligaen (avd. 4) – 3.00 hos Coolbet