Skrevet av Marius Nyman


Forrige runde gikk meget bra. Napoli gjorde jobben og det ble uavgjort mellom Fiorentina og Torino. Halv gevinst der. Nå står midtukemenyen fot underholdningen i fotballen. Mange spennende oppgjør i vente.

 

Frosinone – Parma (onsdag – 21:00)

Frosinone røyk hjemme mot SPAL forrige serierunde. De var ekstremt uheldig og fikk to skudd i stolpen. Frosinone har enda ikke vunnet hjemme, så å snakke om noen hjemmebanefordel blir for dumt. Det som er sikkert er at Frosinone er 10 poeng bak trygg plass i Serie A. Med ni kamper igjen ser det håpløst ut, men spillemessig ser de ikke alt for nakne ut.

velkomstbonus betsson

Frosinone skal opp mot et Parma som ligger fint på 13. plass med sine 33 poeng. De har ikke mye å spille for og i tillegg melder Gazzetta at Gervinho er ute til kampen. Det er et enormt tap for Parma, Gervinho er selve drivkraften i Parma-angrepet og uten den enorme kontringsfarten og uforutsigbarheten kan det bli tøft å skape mange sjanser.

Hvis man skal ta Gazzettas forventede lagoppstilling til betraktning så er det ikke en fryktinngytende trio på topp for gjestene. Siligardi, Ceravolo og Schiappacasse har ikke mange målene mellom seg. Verdien ligger på hjemmelaget her på odds godt oppe på 2-tallet.

Tippetips: Frosinone-seier – 2.40 hos Betsson


 

Roma – Fiorentina (onsdag – 21:00)

Roma fikk seg en skikkelig nesestyver hjemme mot Napoli i helgen. Nå skal de opp mot Fiorentina og deres kjappe fronttrio. Chiesa er enda tvilsom men Roma mangler Manolas denne ganger. Nå er han suspendert. Fiorentina-trioen kan kjøre skikkelig karusell med det Roma-forsvaret. Her kan det fort bli en morsom kamp mellom to lag som burde vinne om de skal henge med.

Roma så virkelig svake ut mot Napoli sine raske og tekniske spillere. Jeg frykter samme skjebne mot Fiorentina. Nå skal det sies at Fiorentina ikke er i nærheten av Napoli sitt nivå både offensivt og defensivt. Men her føler jeg verdien ligger på gjestene.

Tippetips: Fiorentina +0.5 (Asiatisk Handicap) – 1.79 hos Betsson