Skrevet av Marius Nyman


Vi kom oss gjennom en tung landslagspause hvor Italia tok 6 av 6 poeng. Unggutter fikk sjansen  og vipps så var det litt optimisme rundt Italia. Jeg sitter i skrivende stund i Verona hvor jeg skal få med meg Chievo – Cagliari. Anbefaler forresten å ta turen innom byen, en skjult skatt i Italia.

Fiorentina – Torino ( søndag – 15:00)

Et Fiorentina som ligger åtte poeng bak Europa møter et Torino som ligger ett poeng bak Europa. Fiorentina har nok innsett at det ikke blir noe Europa-eventyr neste sesong. Det ryktes også trenerskifte i Firenze. Det som gjør at Fiorentina ligger der de ligger er uavgjortstatistikken deres. De har hele 13 uavgjort ila. denne sesongen og møter Torino som står med hvasse 11. Dette stinker en jevn og tett kamp som fort kan ende med uavgjort. Torino tar poeng i denne kampen om de skulle få det. Fiorentina nærmer seg en mental ferie og kommer ikke til å valse over Torino.

velkomstbonus betsson

Fiorentina har ikke vunnet siden seieren borte mot SPAL, som VAR noe heldig. Torino står med 3-1-1 de siste fem kampene. I tillegg er Chiesa tvilsom for vertene, noe som bygger under verdi på gjestene. Torino har alle mann disponibel per nå og stiller sterkest i min bok.

Tippetips: Torino + 0.25 (Asian Handicap) – 2.05 hos Betsson


 

Roma – Napoli ( søndag – 15:00)

Napoli er sikret CL og de er sikret topp 2. Roma er hjemme og MÅ begynne å vinne om de skal ha noe som helst håp om CL, noe de er avhengige av. Ser man på fravær på de to lagene er det Roma som rammes hardest. Manolas er ute sammen med Florenzi og El Shaarawy. Napoli har Insigne, Zieliński og Albiol ute. Napoli har bedre bredde og kommer til å merke det mindre. Napoli kommer til å kjøre hovedstadslaget på fart og et Roma uten Manolas er ikke et solid Roma. Dette lukter tap.

Tippetips: Napoli + 0.5 (Asian Handicap) – 1.63 hos Betsson