Skrevet av Anders Lilletvedt


Burnley – Wolves

Lørdag 16:00

Det endte 1-0 til Wolves i motsatt oppgjør da lagene møttes i September etter scoring av Jimenez (hvem andre?) Wolves var det klart beste laget og burde scoret både tre og fire mål i denne kampen, mens Burnley var ekstremt tafatte.

Etter en finfin periode rundt nyttårsskiftet så har det plutselig gått ad undas for Burnley som nå står med fire strake tap og er kun to poeng over Cardiff på nedrykksplass som har en kamp til gode på Burnley.

feelbet

Wolves har 2-2-1 på deres fem siste kamper og ivaretar fremdeles den sterke 7. plassen bak de seks store i ligaen. Har tidvis vært meget imponerende i Premier League med spillere som Jimenez, Doherty og Neves i spissen, men i det siste har Jota sett meget frisk ut for ulvene når han har fått muligheten. Selv med noe rotasjonsfare for Wolves pga. programmet deres så tror jeg de skal klare minst uavgjort mot Burnley her.

Tippetips: Wolves (Draw no Bet) – 1.71 hos Feelbet


 

Cardiff – Chelsea

Søndag 15:05

Cardiff står med 3-0-3 på deres seks siste kamper og har med det nesten havnet helt opp i ryggen på Burnley og Southampton som ligger rett over nedrykksplass. De øyner et lite håp om å beholde plassen, men har et blytungt program foran seg med motstandere som Chelsea, City, Liverpool og Man Utd blant deres åtte siste kamper. Mot de seks store står de med åtte av åtte mulige tap.

Les mer: Oddstips til Serie A denne helgen

Chelsea står med 4-1-1 på deres seks siste kamper og er fullt med i kampen om Champions League-plass, men da må de vinne kamper som dette her. De vant 4-1 mot Cardiff på Stamford Bridge etter blant annet hattrick av Hazard og er store favoritter til å vinne denne kampen. Jeg holder Chelsea som favoritter, men de har vært svært ustabile på bortebane i det siste og har tapt fire av deres fem siste bortekamper i Premier League, men jeg tror allikevel de skal klare å slå et hardt presset Cardiff.

Tippetips:

Chelsea -1 (Asiatisk) – 1.71 hos Feelbet

Over 2.5 mål – 1.78 hos Feelbet


 

Liverpool – Tottenham

Søndag 17:30

Vinn eller forsvinn for Liverpool? Ved poengtap i denne kampen kan Liverpool risikere at Man City leder med 3 / 4 poeng når denne runden er over hvis de vinner begge sine kamper i denne doble gameweeken. Har 3-2-0 på deres fem siste kamper og har heller ikke imponert nevneverdig i ligaen etter nyttår, så det spørs om nervene ikke tar knekken på Liverpool i år også.

Tottenham hadde en formidabel avslutning på 2018 og mange spådde at de kunne bli med i gullkampen sammen med Liverpool og Man City, men Spurs choket som så mange ganger før og har kun 1-1-3 på deres fem siste kamper. Tottenham er nå plutselig i en situasjon hvor de må krige for å ende topp 4 i PL, noe man trodde var sikret for flere uker siden, og har derfor ikke råd til å tape poeng i denne kampen.

Dette er en kamp ingen av lagene har råd til å tape. Taper Liverpool poeng betyr det fort at ligagullet havner i den blå delen av Manchester, mens hvis Spurs taper poeng betyr det fort at de havner utenfor topp ved sesongslutt. Derfor tror jeg dette blir et sjanserikt oppgjør mellom to lag som virkelig må vinne.

Tippetips: Begge lag til å score – 1.72 hos Feelbet