Skrevet av Anders Lilletvedt


Georgia – Sveits

Lørdag 15:00

Georgia har mange gode resultater å vise til i 2018, men ser man på motstanderne så er det ikke stort å skryte av og man skal derfor ikke legge seg for mye opp i statistikken deres. Sveits skal være et betraktelig bedre landslag og har kun mislykkes i å kvalifisere seg til et stort mesterskap siden VM i 2002 og er store favoritter til å havne topp 2 i gruppen deres som også består av Danmark, Irland og Gibraltar.

redfwrfe.png

Begge lag vant sine respektive grupper i Nations League, Georgia spilte i League C, mens Sveits spilte i League A og havnet foran blant annet Belgia! Stort tap for Sveits som må klare seg uten både Shaqiri og Seferovic på topp, men de skal allikavel være flere hakk bedre enn Georgia. Jeg tror de vinner denne kampen.

Tippetips: Sveits vinner – 1.67 hos Betsson


 

Ungarn – Kroatia

Søndag 18:00

Begge lag har allerede spilt en runde i kvalifiseringen og Ungarn tapte sin første kamp 2-0 mot Slovakia, mens Kroatia snudde og vant 2-1 mot Aserbajdsjan. Ungarn tapte fortjent og Kroatia vant som forventet de også.

Ungarn har nokså lite å stille opp med i denne gruppen da jeg tror Kroatia og Wales er de lagene som går videre fra gruppen. Kroatia har et betraktelig bedre mannskap og kommer fra svært sterke prestasjoner både i VM og i Nations League. Jeg tror Ungarn har lite å stille opp med mot kroatene og vil trolig stå med 0 poeng etter 2 kamper.

Tippetips: Kroatia vinner – 1.79 hos Betsson


 

Kypros – Belgia

Søndag 20:45

Kypros vant som forventet sin åpningskamp mot San Marino 5-0, men møter en langt tøffere motstand i denne kampen i Belgia. Belgia vant sin første kamp i gruppespillet 3-1 mot Russland etter og hadde full kontroll på russerne. Hadde det ikke vært for elendig keeperspill av Courtois så hadde Belgia holdt nullen i den kampen.

velkomstbonus betsson

Kypros leder gruppen enn så lenge, men San Marino blir fort det eneste laget som de slår i hele gruppespillet, for lag som Belgia, Russland og Skottland skal være for sterke for lille Kypros. Kazakhstan tror jeg også blir for sterke. Jeg tror Belgia holder nullen og har svært vanskelig for å tro at de ikke scorer minst 2 mål på kypriotene med så mange gode angrepsspillere som de har.

Tippetips: Belgia -1.75 (Asiatisk) – 1.77 hos Betsson


 

Nederland – Tyskland

Søndag 20:45

Nederland vant overbevisende 4-0 mot Hviterussland i deres første kamp i gruppespillet, mens Tyskland enda ikke har spilt. Nederlenderne så ut til å spare på kruttet etter 1-0/2-0 og kunne nok scoret enda flere mot Hviterussland om de ønsket.

Nederland floppet i VM-kvalikken, men har ingen planer om å gjøre det samme i EM-kvalikken. Spilte uavgjort 2-2 og vant 3-0 mot Tyskland i løpet av deres to oppgjør i Nations League i 2018 og har virkelig stått opp fra de døde siden VM-kvalikken. Er alltid mange sjanser når disse lagene møtes og det vil overraske meg stort om det ikke blir over 2.5 mål med så mange gode offensive spillere. Det blir nok mye balltrilling av Tyskland, mens Nederland er giftige på kontringer og på dødballer.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.77 hos Betsson


 

Frankrike – Island

Mandag 20:45

Frankrike er storfavoritter til å vinne denne gruppen og kunne nok lett ha havnet øverst selv med B og C-laget deres mot lag som Tyrkia, Moldova, Albania, Island og Andorra. Island blir nok å kjempe om 2. plassen med Tyrkia i denne gruppen.

Mange har hyllet Island etter deres fantastiske resultater de siste årene, men nå ser det ut som suksessen har tatt slutt. Står uten seier på deres 15 siste kamper (0-6-9) og det laget som kom til kvartfinale i EM i 2016 er virkelig ikke til å kjenne igjen.

Frankrike har en enorm bredde i stallen og er favoritter til å vinne hele mesterskapet. Frankrike var bunnsolide i hele VM og vant mesterskapet fullt fortjent i finalen mot Kroatia. Selv om vi hadde sett Island anno 2016 hadde dette blitt vanskelig mot Frankrike, men slik de presterer om dagen så bør dette være en umulig oppgave for Erik Hamren.

Tippetips: Frankrike -1.75 (Asiatisk) – 1.75 hos Betsson