Skrevet av @realandrea91


MLS tar inget landslagsuppehåll vi bjuds på 5 matcher i denna omgång och jag har hittat en fin dubbel.

 

New York Red Bulls vs Orlando City  (Søndag 00.30)

New York Red Bulls som bara spelat två matcher den här säsongen är obsegerade och i förra matchen så vände man och vann på hemmaplan mot San Jose Earthquakes med klara 4-1. I matchen innan dess spelade man 1-1 borta mot Columbus Crew.

Engelsmanen Bradley Wright-Phillips som de senaste säsongerna i MLS har öst in mål han lär göra minst ett mål i denna match. Precis som han gjorde i förra matchen mot San Jose.

velkomstbonus betsson

Inför säsongen värvade Orlando förre Manchester United spelaren Nani Orlando. Orlando har fått en dålig start på säsongen man har ingen seger på sina 3 matcher man har två kryss och en förlust och man har släppt in 6 mål på 3 matcher.  I förra matchen förlorade man med 1-3 på hemma mot Motreal Impact. Dwyer gjorde tröst målet i slutet av matchen.  Nu väntar alltså borta match mot New York Red Bulls.

Man förstår varför Orlando i Mars köpte försvaren Robin Jansson från AIK.  Men han har inte hunnit att debuterat än och han har bara ett par träningar med laget.

 

Los Angeles FC vs Real Salt Lake (Søndag 03.30)

Los Angeles fina start på säsongen fortsätter man är fortfarande obesegrade efter 3 matcher. I förra matchen spelade man 2-2 borta mot New York City innan dess har man två raka segrar på hemmaplan. Nu väntar Real Salt Lake på hemmaplan.

Till denna match får Los Angeles klara sig utan Christian Ramirez han missar matchen för att han är på landslagspel med USA. Men Los Angeles har andra bra anfallare. Som sin stora stjärna mexikanen Carlos Vela som i förra matchen borta mot New York City gjorde han två st mål var ett av målen var på straff han har nu gjort 3 mål och 2 assist på 3 matcher. Han leder skytteligan på det tillsammans med ett antal andra spelare. Man har också Diego Rossi och norrmanen Adama Diomande.  Los Angeles brukar spela med 3 st anfallare så Ramirez startplats lär Diomande ta han borde få chansen att starta i denna match då han har 2 mål på 3 matcher.  Han har fått börjat de 3 matcherna från bänken och har fått byta med just Ramirez.

Salt Lake förlorade senast med 5-0 borta mot Rooneys DC United. Att det blev så stora siffror i matchen berodde lite på att Salt Lake fick spelare utvisade.  Man fick två röda kort under matchen. I slutet av första halvlek fick man Savarino utvisad efter att han fick rött kort direkt då ledde DC United redan med 2-0. I mitten av andra halvlek blev Silva utvisad efter att ha fått två gula kort i matchen. Båda spelarna är nu avstängda i denna matchen mot Los Angeles.

New York over 1.5 mål + Los Angeles FC over 1.5 mål – 1.81 (Betsson) 3.5 units