Skrevet av Marius Nyman


Runden før landslagspausen byr ofte på trenersparkinger. Iachini er ferdig i Empoli og inn kommer Andreazzoli, som fikk fyken tidligere i sesongen fra nettopp Empoli. Det kan fort skje at flere managere får sparken i landslagspausen.

Torino – Bologna (lørdag – 20:30)

Torino står med hele 44 poeng og er for øyeblikket en del av Europa-toget. Torino har ikke tapt siden 19. januar og slipper ikke inn mål. De har sluppet inn 1 mål siden sist de tapte, det er en helt ellevill statistikk som Mazzarri digger. Bologna er et lag som har sett mye bedre ut etter Mihajlovićs inntreden. Laget har tapt kamper, men har gått fra å se helt hjelpeløse ut til noenlunde morsomme å se på. De slo Cagliari forrige kamp og så friske ut. De ligger fortsatt på nedrykk og må minimum ha ett poeng i Torino.

feelbet

Torino liker ikke å ha ball, Bologna kan behandle ball under Mihajlović. Men jeg ser for meg en typisk Torino-kamp med stillingskrig og kontringer. To lag som egentlig vil vinne men som ikke tør å satse alt. Her kan det fort bli poengdeling evt. ettmålsseier. Jeg mener verdien ligger på +0.5 på Bologna. Under 2.5-oddsen er for lav imo.

Tippetips: Bologna +0.5 (Asian Handicap) – 1.86 hos Feelbet


 

Milan – Inter (søndag – 20:30)

Derby della Madonnina da dere! Endelig er Milan-lagene i CL-posisjon og begge har noe å kjempe for annet en at det er derby. Dette kan potensielt være kampen som avgjør hvem som får CL-plass og hvem som må klare seg uten. Inter er fortsatt uten Icardi som for tiden er «kneskadet» og spiller mest sannsynlig ikke derbyet, Radja er også tvilsom. Milan har fullt maskineri og kan stille toppet.

Inter spilte kamp i midtuken mot Frankfurt og røyk ut. Hvor mye det preger dem og hvor stor belastning det er på spillerne er jeg skeptisk til. De trengte ikke å reise og fikk spart noen spillere grunnet susp. Uavhengig av det er det aldri et sunnhetstegn å tape kamper. Og Inter ser litt kjørte ut. I den røde delen av Milano er det en helt annen glød og tro virker det som. Og er det en kar som ikke vil tape to derbyer på rad så er det Rino. Verdien ligger på den røde delen av Milan i denne kampen, og jeg spiller Milan rak.

Tippetips: Milan-seier – 2.44 hos Feelbet