Skrevet av Anders Lilletvedt


Juventus – Atletico Madrid

Tirsdag 21:00

Atletico Madrid vant første oppgjør 2-0 og har nå alt i deres hender. Var det klart beste laget og var uheldige som ikke fikk ett 3. mål med seg hjem. Fikk en scoring av Morata annullert og to straffer som ble omgjort etter VAR.

Juventus mangler Alex Sandro, Cuadrado og Khedira til dette oppgjøret. Barzagli og De Sciglio er begge usikre. Atletico må klare seg uten Costa, Felipe Luis, Hernandez og Thomas.

velkomstbonus betsson

Juventus må score minst to mål om de skal ha mulighet til å avansere her og dermed vil det bli mange kontringsmuligheter for bortelaget. Atletico hadde fem skudd på mål sist kamp og med et jagende Juventus så har jeg vanskelig for å tro at de ikke klarer å få minst tre skudd på mål i Torino.

Scorer Atletico ett mål, må Juventus score minst 4 for å gå videre, det tror jeg ikke skjer! Var så klasseforskjell mellom lagene på Wanda Metropolitano at jeg har troen på at Atletico skal klare å få uavgjort eller bedre i denne kampen. Jeg tror i hvert fall ikke at de taper med mer enn ett mål.

Tippetips:

Atletico +1 (Asiatisk) – 1.71 hos Betsson

Atletico over 3 skudd på mål – 1.86 hos Fansbet


 

Man City – Schalke

Tirsdag 21:00

City vant 3-2 i et svært underholdende oppgjør på Veltins-Arena i slutten av Februar. Resultatet lyver en del, for City var det klart beste laget, men Fernandinho og Otamendi klønet det til ved to anledninger og lagde to svært unødvendige straffer som Bentaleb scoret på. Heldigvis for de blå så klarte de endelig å omsette sjansene deres på slutten og vant til slutt 3-2.

velkomstbonus fansbet

City må klare seg uten Bravo, De Bruyne, Fernandinho, Otamendi og Stones. Schalke må klare seg uten Caliguri, Mascarell og Schopf som alle er ute med skade til dette oppgjøret.

Schalke sliter enormt i Bundesliga og er kun fire poeng over trygg plass. Har sluppet inn tre eller flere mål i deres fire siste kamper og møter nå flere av de beste angrepsspillerne i verden. City ser bunnsolide ut om dagen og med et Schalke som må score så tror jeg City kan score en del mål i denne kampen.

Tippetips: Man City over 2.5 mål – 1.61 hos Betsson


 

Barcelona – Lyon

Onsdag 21:00

Lyon klarte å få med seg et sterkt 0-0 resultat hjemme på Parc Olympique Lyonnais og var fullt på høyde med Barcelona i første omgang, men så meget slitne ut i 2. omgang og var heldige som ikke slapp inn mål på slutten. Dubois og Denayer var svært gode i kampen og hindret flere baklengsmål med viktige inngripener.

Barcelona må klare seg uten langtidsskade Rafinha og Vermaelen er usikker til dette oppgjøret. Sistnevnte ville nok uansett ikke fått spilletid når Pique og Lenglet storspiller og Umtiti er friskmeldt. Lyon mangler langtidsskadde Gouiri, mens Marcal og Morel begge er usikre. Fekir som var suspendert sist oppgjør er nå klar til dette oppgjøret på Camp Nou.

Selv med deres beste spiller tilbake, Fekir, så skal det være en umulig oppgave for Lyon å vinne borte mot Barcelona på Camp Nou. Barcelona manglet Arthur sist lagene møttes og man merket det tydelig på midtbanen til katalanerne, men er klar igjen til dette oppgjøret og forventes å starte. Skal Lyon gå videre her så må de ha maks uttelling og det tror jeg ikke skjer.

Tippetips: Barcelona til å vinne med to eller flere mål – 1.70 hos Betsson (Boosts)


 

Bayern München – Liverpool

Onsdag 21:00

Det endte overraskende nok også 0-0 på Anfield i motsatt oppgjør, men Liverpool har god grunn til å være skuffet etter å ha misbrukt mange gode sjanser i den kampen. Hadde overraskende god kontroll på Bayern og slapp dem ikke til noen sjanser og burde scoret 1-2 selv.

Bayern må klare seg uten langtidsskadde spillere i Robben og Tolisso, mens viktige spillere i Alaba og Coman som startet sist mot Liverpool er usikre til dette oppgjøret. Det er ingen nye skader for Liverpool, som må klare seg uten Gomez og Oxlade-Chamberlain. Sistnevnte er snart helt skadefri og fikk 40 minutter for U23-laget i helgen.

Bayern er i storslag etter en skuffende start på sesongen, men slik kampen utartet seg på Anfield så anser jeg Liverpool som favoritter til å gå videre fra dette oppgjøret. Sadio Mane så skarp ut i motsatt oppgjør og har vært Liverpools beste offensive spillere så langt i 2019. Jeg tror han blir mye involvert i mye av det Liverpool skaper offensivt og dersom de først scorer ett mål så tror jeg de scorer ett andre også.

Tippetips:

Liverpool +0.5 (Asiatisk) – 1.79 hos Betsson

Liverpool over 1.5 mål – 2.66 hos Feelbet

Sadio Mane til å score + Liverpool vinner – 7.50 (før 6.50) under Fansboost hos Fansbet