Skrevet av Christopher Vagnild


Philadelphia 76ers – Indiana Pacers

21:30

To av de beste lagene i øst skal møtes til dyst. 76ers åpner som brukbare favoritter selv om Pacers ligger foran dem på tabellen. Her er det altså stor motivasjon for begge lag å spille på sitt beste, det er bare to kamper imellom de på tabellen, og dette er det som kalles en «6-poengs kamp» på fotballspråket.

Vi skal se nærmere på handicap linjen til 76ers. Den ligger på -5.5, noe jeg synnes høres bra ut. Philly er meget gode på hjemmebane og vil snøre igjen sekken til dette oppgjøret. Om man skal tolke oddsmarkedet ligger Pacers an til å score mellom 100-109 poeng i kveld, og spesielt nok er Philadelphia 10-0 når motstanderen scorer poeng i denne bolken – legger ikke mye fokus på det, bortsett fra at det er en liten kuriositet.

Det er ventet at Joel Embiid er tilbake, noe spillet vi har funnet er veldig glad for. Mannen er en maskin, og det er fra den posisjonen Pacers slipper inn flest poeng. Har ikke kommet noen linjer på poengspill, men her er det bare å følge med på skadeoppdateringer.

Uansett, 76ers er et klart sterkere lag og jeg forventer at det gir nok for å dra denne i land.

Tippetips: Philadelphia 76ers -5.5 – 1.92 hos Fansbet