Cardiff – West Ham

Lørdag 16:00

West Ham vant 3-1 da disse lagene møttes på London Road i høst i en sjanserik kamp. Var det klart beste laget, men Cardiff gjorde seg ikke bort og bommet også på straffespark.

West Ham står med 2-2-1 på deres fem siste kamper og ser tidvis ganske gode ut. Ligger på 9. plass før denne kampen og ligger kun fire poeng bak Wolves på 7. plass som er helt innenfor rekkevidde.

Cardiff er 3. sist i Premier League og kan med tap i denne kampen få en liten luke opp til trygg plass. Har gått på tre strake tap i ligaen hvor de har sluppet inn 10 mål og har sett ut som et Championship-lag.

rhfurhf

Cardiff mangler kun Sol Bamba med skade, mens skadelisten er verre for West Ham. De har Reid, Sànchez, Cresswell, Yarmolenko og Wilshere ute med skade til dette oppgjøret

West Ham ser betraktelig friskere ut enn Cardiff synes jeg og har et mye sterkere lag på papiret også. Svært viktig for «The Hammers» å ha Lanzini tilbake etter langtidsskade og jeg tror han vil bidra med å skaffe 3 poeng med hjem til London.

Tippetips: West Ham -0.25 (Asiatisk) – 1.89 hos Fansbet


 

Leicester – Fulham

Lørdag 16:00

Kun Huddersfield (4) har tatt færre poeng enn Leicester (7) og Fulham (6) på deres 10 siste kamper og nå spøker det virkelig for Premier League-spill for Fulham neste sesong. Fulham har kun 17 poeng, 10 poeng opp til Southampton på trygg plass. Leicester har falt ned til en 11. plass, men ligger kun åtte poeng bak Wolves på 7. plass, noe som kan være helt innenfor å ta igjen med et så bra mannskap.

Leicester må klare seg uten Amartey og Albrighton, mens Fulham må klare seg uten Bettinelli og Mawson. Andre Schurrle er usikker til dette oppgjøret og er et stort tap for Fulham om han ikke spiller.

Brendan Rodgers har tatt over Leicester og skal nå prøve å forbedre hjemmestatistikken til Leicester (5-2-7) – noe som burde være overkommelig mot ligaens desidert dårligste bortelag (0-2-13 og 9-37 i målforskjell).

Det har endt over 2.5 mål i syv av Leicester sine 10 siste kamper og over 2.5 i åtte av Fulham sine 10 siste kamper.

Tippetips:

Over 2.5 mål – 1.66 hos Fansbet

Leicester -0.75 (Asiatisk) – 1.72 hos Fansbet


 

Man City – Watford

Lørdag 18:30

To av formlagene i Premier League møtes til kamp på Etihad. Man City tok over serieledelsen sist runde og må vinne kamper som dette om de skal vinne ligagullet igjen. Watford imponerer om dagen og kjemper om en sterk topp 10-plassering.

Watford går inn i dette oppgjøret med null spillere på skadelisten eller som er usikre. Man City derimot begynner å få en faretruende skadeliste med sentrale spillere. Bravo, De Bruyne, Fernandinho, Laporte og Stones mister alle dette oppgjøret, mens Delph er usikker.

 

fanboost-fansbet-city.png

Man City er ligaens desidert beste hjemmelag (14-0-1) og har vunnet 11 av deres 14 hjemmeseire til HT/FT. På hjemmbane har 13 av deres 15 kamper endt over 2.5 mål (87% av kampene deres).

Watford har spilt fantastisk fotball i 2019 og står med 7-3-2 på deres 12 kamper etter nyttår. Har klatret opp til en råsterk 8. plass, men har like mange poeng som Wolves på 7. Har scoret i åtte av deres 10 siste bortekamper og i den formen som de er i nå, mot et svekket Man City-lag så har de alle tiders mulighet til å score også i denne kampen.

Tippetips:

Man City HT/FT + Over 2.5 mål – 1.83 hos Fansbet

Begge lag til å score – 1.95 hos Fansbet