Skrevet av Marius Nyman


Forrige runde bød på fem røde kort og en haug med varians. Meret drar på seg ett rødt kort og Juventus skårer på frisparket rett etterpå. Dobbel smell der for de lyseblå. Kan også nevne at Torino ligger á poeng med Lazio og Atalanta. Et lag som er gått litt i glemmeboka.

 

Chievo – Milan (Lørdag – 20:30)

De flyvende eslene fra Verona ser ut til å krasjlande ned i Serie B. Endelig sier noen, andre mener de er et annerledes lag som gir serien noe annet. Uansett, det er ikke mye å si på at eslene fra Verona rykker ned i år. Et lag som ikke rykker ned er Milan. For et solid lag de har blitt under Gattuso. Jeg sliter med å se hvordan Milan skal klare å skli på et evt. Verona-skall. De jager CL, de slipper nesten ikke inn mål og har en polakk som skårer på alt.

feelbet

Ser vi på det mannskapet lagene er forventet å mønstre er det ingen overraskelser hos vertene. Meggiorini Stępiński på topp med Giaccherini bak. Milan kan finne på å stille med Borini, Biglia og Laxalt. Ingen enorm svekkelse mot et tamt Chievo, verdien er fortsatt på gjestene.

Tippetips: Milan -1.0 (Asian Handicap) – 2.03 hos Feelbet


 

Bologna – Cagliaria (søndag – 12:30)

Lunsj i Bologna er aldri feil, spesielt ikke når Rolando Marans basser kommer på besøk. Ser man på resultatene er det skremmende. Bologna har to poeng på de fem siste hjemmekampene sine mens Cagliari har NULL poeng på sine fem siste bortekamper. Det er to lag som kjemper i bunnen. Bologna er dog mer desperat, Cagliari fikk et lite pust i bakken etter seieren mot Inter. Bologna har 9 poeng opp til Cagliari og tåler ikke flere tap. De må begynne å ta trepoengere. Spesielt med tanke på at Frosinone og Empoli tar litt poeng.

Det er noe uforløsende over dette Bologna-laget. De har kvalitet i Sansone og Soriano. Poli er en solid spiller mens Skorupski holder dem flytende. Det samme kan dog sies om Cagliari. Tar man kampens betydning og tendensene i Bologna til betraktning så ligger verdien på hjemmelaget denne runden. Bologna-fansen må begynne å mobilisere skal de ha håp om fornyet Serie A-kontrakt.

Tippetips: Bologna-seier – 2.00 hos Feelbet