Getafe vs Huesca (Lørdag 20.45)

På lördag kväll tar Getafe som ligger på Champions League plats 4 platsen med 42 poäng emot nykomligen Huesca som ligger sist med 22 poäng.

Getafe har två raka segrar och senast så tog man en viktig 3 poängare i jakten om 4 platsen i LaLiga som ger Champions League spel till nästa säsong när man slog Real Betis med 2-1 på bortaplan och Getafe har inte förlorat på 5 matcher nu i LaLiga. På hemmaplan har man 3 raka segrar 2-1 Rayo, 3-1, Celta Vigo och 4-0 Alaves.

trippel 200 risk betsson

Huesca hade en tung höst i LaLiga. I år har man ryckt upp sig och lyckas att vinna 4 LaLiga matcher. Huesca har nu två raka matcher utan förlust och senast så lyckades man att slå Europa League laget Sevilla på hemmaplan med 2-1. Det är på hemmaplan som Huesca har tagit sina flesta poäng i LaLiga man har tagit 9 poäng på 13 matcher på bortaplan.  Nu väntar en tuff bortamatch på förhand för Huesca.

Huesca får se upp med Getafes anfalls duon Jorge Molina och Jaime Mata som forsätter att göra mål och spela fram till dem. Mata gjorde mål i förra matchen mot Betis och det var Molina som spelade fram till Mata´s mål. I förra hemma matchen mot Rayo i 2-1 segern gjorde båda två mål.

Speciellt Mata är i fin mål form han har nu gjort mål i 4 raka matcher och på de matcherna har han gjort 5 mål och det är Mata som brukar få ta straffarna för Getafe. Totalt sätt har han gjort 11 mål på 23 matcher i LaLiga den här säsongen. Molina har nu 7 mål på 12 matcher med LaLiga och Copa del Rey inräknat. Totalt sätt har han gjort 10 mål på 26 matcher den här säsongen i LaLiga. För övrigt så är det bara Getafe och serieledarna Barcelona som har två spelare som har gjort minst 10 mål i LaLiga den här säsongen.

Detta är en match som Getafe borde vinna om de vill fortsätta att slås om en Champions League plats till nästa säsong.

Tippetips:

Getafe @ 1.63 4 u Betsson

Getafe över 1.5 mål @ 1.89 3 u Betsson

Molina göra mål @ 2.70 2 u Betsson

Mata göra mål @ 2.70 2 u Betsson

Getafe över 2.0 mål (Asian) @ 3.00 1 u Feelbet


 

Levante vs Villarreal (Søndag 18.30)

På söndag kväll tar Levante emot Villarreal. Det är ett möte mellan två lag som håller till på nedre delen av tabellen. Hemmalaget Levante ligger på 15 plats med 30 poäng. Villarreal nedflyttningsplats 18 plats med 23 poäng.

Båda lagen kommer in till denna match med två raka förluster i LaLiga. Villarreal har haft en dålig säsong i LaLiga man har haft svårt att vinna matcher 4 stycken har man hittills vunnit i LaLiga den här säsongen. Det är minst av alla lag ligan jumbon Huesca har 5 segrar. Man har oftast spelat oavgjort eller förlorat. 11 matcher har man spelat oavgjort i och 11 matcher har man förlorat. Villarreal har inte vunnit på bortaplan i LaLiga sen den 26 september 2018 när man slog Athletic Club med 3-0.

velkomstbonus betsson

 

LaLiga spelet har blivit drabbat för att man har lyckas att nå Europa Leagues åttondels final. Man möter ryska Zenit st. Petersburg.  Första mötet spelades i torsdag kväll Villarreal fick med sig ett starkt resultat från den matchen när man vann med 3-1. Nästa torsdag väntar returen på hemmaplan.

Levante i sin tur hade match senast i måndags kväll på bortaplan mot Leganés i LaLiga när man förlorade med 1-0. Att Levante kommer till denna match med piggare ben tror jag kommer att bli avgörande här. Levante har också chansen att gå ifrån Villarreal med 10 poäng vid seger. Om man skulle förlora här och ha mindre tur med andra resultat i andra matcher så riskerar man att bli indragen i bottestriden på allvar för tabellen är så jämn i mitten till bottenlagen.

Jag gillar ju att spela emot lag som har varit ute och spelat i Europa i veckan när det andra laget inte har gjort det. Att returen matchen dessutom väntar till veckan ökar chansen ännu mera för det andra laget.  När bolagen till denna match har Villarreal som en liten favorit gör att jag måste testa att spela på Levante. DNB (pengarna tillbaka vid oavgjort) spelet väljer jag för att Villarreal är ju bra på att spela oavgjort.  Man har ju spelat 11 oavgjorda LaLiga matcher det är man 3 bästa på i LaLiga Valencia har 15 och Athletic har 12 oavgjorda matcher.

Tippetips:

Levante DNB @ 1.99 3 u Betsson