Skrevet av Anders Lilletvedt


Dortmund – Tottenham

Tirsdag 21:00

Etter en meget sterk oppvisning på Wembley for tre uker siden så kommer Spurs inn i dette oppgjøret med en 3-0 ledelse mot Dortmund og er storfavoritter til å ta seg til kvartfinalene i Champions League for andre gang.

Aldri før har et lag som leder 3-0 hjemme røket ut av utslagsrundene i Champions League. Får Tottenham seg et bortemål her, så skal det være kjørt for Dortmund.

Harry Winks og Eric Dier er blitt med i Spurs-troppen, mens Dele Alli fremdeles er ute med skade. For Dortmund er Marco Reus tilbake etter å ha mistet det første oppgjøret med skade, mens Marcel Schmelzer og Christian Pulisic er usikre.

 

53316619_299232420748781_1648730304464027648_n.png

Tottenham har vunnet deres tre siste kamper mot Dortmund, 3-0 for tre uker siden og to ganger i gruppespillet i fjor (3-1 og 2-1). Tottenham har kun tapt en kamp i Champions League med mer enn to mål og hvor de har gått målløse av banen (Real Madrid i 2011, 4-0) – så dette blir en svært tøff oppgave for Dortmund som knapt hadde ett skudd på mål på Wembley.

Begge lag har hatt en formsvikt den siste tiden og har store defensive problemer som kan tyde på mange mål. Blir nok et intenst press fra Dortmund helt fra første minutt på mektige Westfalen også gjenstår det å se om de kan utføre et mirakel og avansere til kvartfinalene. Scorer Tottenham så tror jeg dette er kjørt, men de har kun scoret ett av deres 12 mål i første omgang så om Dortmund scorer tidlig kan dette bli spennende.

Tippetips:

Over 2.75 mål – 1.67 hos Fansbet

Paco Alcacer til å score to eller flere mål – 5.50 hos Fansbet

Dortmund Over 1.5 mål – 1.71 hos Fansbet

Dortmund til å lede etter 30 min – 3.50 (før 3.00) hos Fansbet under «Fan Boosts»