Skrevet av Marius Nyman


Runde 26 starter i dag. Cagliari tar i mot Inter. En fin match men som faller til kort når man ser på lørdags og søndagsmenyen. Derby della Capitale mellom Lazio og Roma fyres i gang på lørdag, mens vi avslutter runden med Napoli – Juventus søndag kveld. Tenker å kjøre litt flere spill denne runden slik at det blir flere linjer.

feelbet

AC Milan – Sassuolo (lørdag – 18:00)

Milan har fullt lag til lørdagens kamp og kjemper om CL. Sassuolo ser ut til å ha tatt en mental ferie. Her kan det bli rom for Milan-laget som går inn i denne kampen med mye mer å spille for. De Zerbis gutter er klare for ny sesong og kan ikke komme seg til EL.

Jeg liker en AH-variant på dette solide Milan-laget mot et lag som kan rakne helt om de kommer under å må jage. Milan er gjerrige og har bare sluppet inn 22 mål så langt. Sassuolo har sluppet inn hele 40 mål.

Tippetips: Milan -1.0 (Asian Handicap) – 1.86 hos Feelbet


 

Lazio – Roma (lørdag – 20:30)

Derby della Capitale braker løs lørdags kveld. Lazio som har 4 kamper uten seier ink. EL og Coppa tar i mote et Roma som står med 1 tap de siste 10 kampene. Ingen av disse lagene har overbevist denne sesongen, men er fortsatt med i kampen om CL. Roma MÅ til CL skal de holde hodet over vann rent økonomisk. De ligger 1 poeng bak Milan på 4. plass og 3 poeng bak Inter på 3. plass. Dette er en kamp de ikke kan tape. Lazio har hele 7 poeng opp til CL.

Sjekk ut alle kampanjene som Feelbet har gående nå!

Jeg mener Roma er et bedre lag, selv om det er derby. Lazio har ikke nok uforutsigbarhet på kantene med Lulic og Romulo. Det blir for stakkato og lett å lese. Her kjører jeg +0 på Roma.

Tippetips: Roma +0 – 2.12 hos Feelbet


 

Napoli – Juventus (søndag 20:30)

To lag som allerede vet hvor de ender på tabellen. Her lukter det en seig kamp med lite mål og få sjanser. Ingen vil ofre noe unødvendig før CL og EL begynner igjen. Begge lag har så og si fullt lag tilgjengelig og Napoli har en liten edge på San Paolo.

Hadde det vært Sarri som ledet Napoli i denne kampen hadde jeg ikke rørt under-linja. Men når Ancelotti og Allegri møtes til toppkamp lukter det få sjanser. Napoli under Ancelotti er mer konservativ og kjører ikke like hardt på. Uavhengig føler jeg en pause-linje på under 1 er meget fin i denne kampen.

 

Tippetips: Under 1.0 mål (Asian) til pause – 1.76 hos Feelbet