Skrevet av Anders Lilletvedt


Frankfurt – Hoffenheim

Lørdag 15:30

Kort forklaring til dette spillet; Begge lag er kjent for å score svært mye mål og slipper inn en del også, men de syv siste kampene innbyrdes har endt under 3.5 mål og seks av dem har endt under 2.5 mål. Derfor prøver jeg meg på en så fristende linje på under 3.5 mål i kampen.

Tippetips: Under 3.5 mål – 1.81 hos Feelbet


Angers – Monaco

Lørdag 20:00

Monaco har sett råsterke ut siden Leonardo Jardim tok over Monaco igjen i begynnelsen av Februar og står med tre seire og en uavgjort på deres fire siste kamper (3-1-0), senest en råsterk 2-0 seier mot Lyon hvor de vant svært fortjent. Har nå fått seg en luke på fem poeng ned til nedrykksplass og jeg tror de bare fortsetter å klatre på tabellen de neste 12 kampene.

D0Ax21LWsAAL1ff

Nysigneringen fra Atletico Madrid, Gelson Martins, har vært en åpenbaring siden han kom til Monaco i slutten av januar og har nå scoret i tre strake kamper. Jeg tror Monaco får minst uavgjort i denne kampen.

Tippetips:

Monaco (Draw no Bet) – 1.60 hos Betsson

Gelson Martins til å score – 3.80 hos Betsson


 

Real Madrid – Barcelona

Lørdag 20:45

For en forrykende kamp vi fikk på Santiago Bernabeu for få dager siden mellom disse lagene. Real Madrid var det klart beste laget og kunne ledet med flere mål til pause, men en svært ineffektiv Vinicius Jr sløste enormt med sjanser. Unggutten var kampens klart beste spiller og terroriserte Nelson Semedo på høyresiden til Barcelona. Var svært ufortjent at kampen endte 3-0, men målene rant først inn etter at Luis Suarez hadde scoret 1-0 målet tidlig i 1. omgang.

52933341_2307962386195411_9055388933831000064_n.jpg

På en normal dag ville Real Madrid scoret tre+ mål på de sjansene de fikk på onsdag og det skjer neppe igjen. MÅ vinne denne kampen om de skal blåse liv i gullkampen og alt annet er en fiasko. Har stor tro på mål begge veier og at Luis Suarez og Vinicius Jr blir hovedarkitektene for hvert av lagene også denne kampen.

Tippetips:

Barcelona Over 1.5 mål – 1.76 hos Fansbet

Luis Suarez assist – 5.00 hos Fansbet

Vinicius Junior til å score + Real Madrid vinner – var 5.50, nå 6.50 hos Fansbet (Fansboost)


 

Atalanta – Fiorentina

Søndag 18:00

Lagene møttes i en underholdene semifinale i Coppa Italia på onsdag som endte 3-3 etter en rekke perlescoringer og VAR-kontroverser. Haglet med sjanser til begge lag som det ofte gjør når disse lagene spiller kamper. Fire av de fem siste kampene til begge lagene har sett at begge lag scorer og tre av de fem siste innbyrdes.

Luis Muriel var nok en gang involvert i målene til Fiorentina og har nå fem mål på sine åtte kamper for Fiorentina etter overgangen fra Sevilla. Har sett brennhet ut og dersom «La Viola» skal få med seg poeng i denne kampen så tror jeg Muriel er involvert på en eller annen måte.

Oddstips: Begge lag til å score – 1.63 hos Feelbet

Luis Muriel til å score – 3.50 hos Betsson

Longshot: Luis Muriel til å score + Fiorentina vinner – 7.50 hos Betsson