Skrevet av Marius Nyman


46, 42, 41, 38 og 38 poeng. Inter, Milan, Roma, Atalanta og Lazio. Det er der spenningen ligger i toppen. Juventus er mest sannsynlig ute av CL og har vunnet ligaen. Det blir nedrykkskampen som byr på spenning i år også.

 

Torino – Atalanta (søndag 15:00)

Torino tar i mot målgarantisten Atalanta fra Bergamo. Et Atalanta-lag som er involvert i mål etter mål. Torino er mer konservativ og taper ikke kamper. De spiller uavgjort i år som i fjor. De skårer litt over ett mål i snitt hver kamp og slipper inn under ett mål i snitt.

Det skal sies at det er på bortebane at de er så til de grader konservative. Hjemme i Torino kan de finne på å spille litt ball. Og denne kampen passer Torino utmerket. Atalanta kjører på uansett motstander og kan ta over 2.5-linja alene på en god dag.

Det man skal være obs på i forhold til denne kampen er Papu. Han fikk seg en kjenning forrige kamp og er tvilsom. Uavhengig av dette føler jeg linja er litt for høy. Torino går som oftest for seier hjemme og poeng borte. Dette kan bli mer underholdene en foregående Torino-kamper.

Fanboosts

Nevner at Torino slipper inn færre mål enn hva som er forventet xGA. De har vært heldig i noen kamper og de kan ikke leve på flaks resten av sesongen når det kommer til mål. Atalanta kan fort staffe dem. Atalanta er Serie A sitt nest beste bortelag og står med hele 30 mål for og 20 i egen kasse på 12 bortekamper.

I tillegg til over 2.5 kjører en liten rakker. Dejan Kulusevski er forventet å starte bak Zapata på topp. Han ligger skyhøyt over de andre offensive spillerne til Atalanta og Torino. Unggutten med makedonsk og svensk bakgrunn har ikke fått vise seg frem, men starter han kampen mener jeg verdien er skyhøy.

Tippetips: Over 2.5 mål – 2.00 hos Fansbet

Tippetips: Dejan Kulusevski skårer mål – 6.00 i odds hos Fansbet