Skrevet av Anders Lilletvedt


Sjekk Velkomstbonuser for de beste innskuddsbonusene til Champions League

Schalke – Man City

Muligens rundens letteste valg å tippe på utfra forutsetningene. Schalke er ubeseiret i deres ni siste hjemmekamper i Europa, men sliter mye hjemme i Bundesliga hvor de ligger helt nede på en skuffende 14. plass etter 22. serierunder. Kom seg videre fra en av de «letteste» gruppene, men her tror jeg det sier stopp.

Man City har vært heldige med trekningen i både FA-cupen og Champions League og møter de antatt svakeste motstanderne hver gang. Man City har aldri kommet lengre enn semifinalen i Champions League, kanskje dette blir året? Er en av mine aller største favoritter til å vinne turneringen og står nå med knallsterke 12-1-0 på deres 13 siste kamper i alle turneringer. Blir også svært spennende å se hvordan Leroy Sane håndterer det å møte gamleklubben sin.

Svært lite fungerer for Schalke om dagen, noe som er synd for en så stor fotballklubb som dem. Jeg tror Pep og Man City tar med seg et godt utgangspunkt fra denne kampen og scorer mange mål. Slik at de kan spare flere spillere til returen og fokusere litt på Premier League også.

Tippetips: Man City -1.5 (Asiatisk) – 1.96 hos Betsson


Liverpool – Bayern Munchen

Tirsdag 21:00

Det desidert største og spennende oppgjøret i åttendelsfinalen der ett av to storlag ryker utav runden. Liverpool var svært heldige som avanserte fra gruppespillet på målforskjell foran Napoli. Det er kun den andre gangen Liverpool kommer så langt i Champions League de siste 10 årene. Liverpool må klare seg uten spillere i Joe Gomez og Alex Oxlade-Chamberlain, men først og fremst verdens beste midstopper i Virgil van Dijk.

Bayern Munchen har nådd kvartfinalene eller bedre alle de siste syv årene. Tok seg nokså enkelt videre fra gruppespilet, uten å imponere, men har vært meget gode i Bundesliga og har hentet inn mye av ledelsen til Dortmund og ligger nå kun to poeng bak dem på 2. plass. Bayern må klare seg uten viktige spillere i Jermoe Boateng, Thomas Muller, Arjen Robben og Correntin Tolisso.

I Bundesliga har Bayern scoret i alle deres bortekamper bortsett fra en, men ting går ikke like bra defensivt, hvor de har sluppet inn et snitt på to baklengsmål hver kamp de siste fire kampene. Bayern har scoret hele 31 mål i deres syv siste åttendelsfinaler, et snitt på hele 4.43 mål per kamp. Med så mange skader fra beste lag i de defensive rekker så vil det overraske meg stort og om vi ikke får sett en del mål i denne kampen.

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.95 hos Fansbet


 

Bli med i vår Facebook-gruppe for eksklusive konkurranser og tips!

Lyon – Barcelona

Tirsdag 21:00

Lyon tar imot Barcelona hjemme på Parc Olympique Lyonnais tirsdag kveld til åttendelsfinale i Champions League. Lyon kommer inn i dette oppgjøret i storform og har 6-0-1 på deres syv siste kamper, men står nå ovenfor en svært tøff oppgave når de skal møte et av verdens beste lag uten deres desidert beste spiller, Nabil Fekir, som mister dette oppgjøret med karantene. Tanguy NDombele og Jason Denayer var lenge usikre til denne kampen, men de er begge tatt med i troppen til Bruno Genesio.

Barcelona må klare seg uten Arthur til dette oppgjøret, som trolig ville spilt fra start også har de Jesper Cillessen, Rafinha og Thomas Vermaelen allerede ute med skader. Katalanerne har ikke imponert noen i det siste og har tre uavgjortkamper på deres fem siste kamper (2-3-0). Vant 1-0 mot Valladolidi i helgen, i en svært dårlig kamp sett med Barcelona-øyne. Lionel Messi leverte en av hans desidert svakeste kamper i Barcelona-trøyen, men endte allikevel opp med å bli matchvinner og burde scoret hattrick + flere assister i løpet av andre omgangen.

Selv om Lyon er i meget god form, så har jeg vanskelig for å tro at de slår Barcelona uten Nabil Fekir på laget. Barcelona har verdens beste fotballspiller som hadde en blytung La Liga runde i helgen og som trolig slår hardt tilbake i Champions League som alltid.

Tippetips: Barcelona -0.5 (Asiatisk) – 1.80 hos Betsson