Celta Vigo vs Levante (Lørdag 13:00)

I tabellen inför matchen hittar vi hemmalaget Celta Vigo på 16 plats med 24 poäng. Levante 14 plats med 27 poäng.

Sjekk ut de beste velkomstbonuser her!

På lördag eftermiddag möter Celta Vigo Levante på hemmaplan. Celtas anfallare Maxi Gomez är avstängd efter att han drog på sig två gula kort i förra matchen borta mot Getafe på 1 min. Som tur är för Celta Vigo så var Celtas skyttekung Iago Aspas tillbaka från skada till förra liga matchen han började den matchen på bänken. Han fick hoppa in när Getafe gjorde 2-1. Matchen slutade dock med förlust med 3-1 men Celta var en man mindre under stora delen av matchen. Det är Aspas som ska göra det för Celta i den här matchen om det ska ev. ska bli några poäng här för Celta. Aspas har gjort 10 mål på 18 matcher. I denna matchen har han en passade uppgift att kunna göra mål på Levante.

Levante har 4 raka borta förluster i LaLiga. Senaste borta segern kom faktiskt borta mot Real Madrid den 25 oktober 2018 1-2. Levante har tagit 12 poäng på bortaplan på 12 matcher man har en målskillnad på 15:21. Så

Aspas göra mål @ 2.06 2.5 u Unibet void om han ev. inte skulle starta matchen och Unibet är det bolaget som ligger högst just nu i skrivande stund.

Tippetips: Iago Aspas til å score – 2.06 (2.5 units)


 

Rayo vs Atlético Madrid (Lørdag 16:15)

Madrid derby väntar på lördag eftermiddag den här veckan också. När Rayo tar emot Atlético Madrid.

Rayo ligger på nedflyttningsplats 18 plats med 23 poäng. Atlético Madrid man tappade andra platsen i förra omgången när Real Madrid passader man ligger nu på 3 plats med 44 poäng en poäng bakom lokal rivalen Real. Man är nu 7 poäng efter Barcelona.

Båda lagen kommer in till denna match med två raka förluster i LaLiga. Det är första gången Atlético Madrid har förlorat två raka matcher i LaLiga sen Simeone tog över. I torsdags igår kväll (läst fredag) skrev han på ett nytt kontrakt med Atlético till 2022. Jag tror att han vill fira det genom att slå Rayo.

I förra omgången förlorade Atlético Madrid derbyt mot Real med 1-3 de tror jag inte man vill göra här inför att man möter Juventus på bortaplan i Champions League i nästa vecka. Griezmann är Atletico bästa målskytt i LaLiga den här säsongen med 11 mål och 7 assist på 23 matcher. I derbyt mot Real gjorde han Atléticos enda mål i matchen. Han brukar ta ev. straffar också. I år 2019 har han gjort 6 mål på 8 matcher med cupen också inräknad. I två matcher de matcherna har han inte gjort mål i. Om han inte gör mål så brukar han göra assist i matcherna. Hans nya anfalls kollega Alvaro Morata som Atlético har lånade in från Chelsea i januari fönstret borde ha goda chanser att få göra sitt första mål i Atlético Madrid tröjan i denna match.

Rayo är nämligen det laget i LaLiga som har släppt in mest mål i LaLiga och det har man även gjort på hemmaplan. På hemmaplan så brukar man spela offensivit och de gör att man ofta får mål i baken. I förra hemma matchen mot Leganés släppte man in 2 st mål och ett av de målen släppte man in med en man mer på planen.

Tippetips: Atlético Madrid til å vinne – 1.69 hos Feelbet (3 units)              

Tippetips: Atlético Madrid over 1.5 mål – 1.99 hos Feelbet (2.5 units)

Tippetips: Griezmann til å score – 2.20 hos Unibet (2 units)


 

Real Sociedad vs Leganés (Lørdag 18:30)

På lördag kväll möts Real Sociedad – Leganés i LaLiga på Anoeta. Real Sociedad på 9 plats med 31 poäng. Leganés på 11 plats med 29 poäng.

Inbördes mellan lagen är det jämt från de 5 senaste mötena 2 oavgjorda, 2 segrar för Sociedad och 1 för Leganés. Säsongen första möte när Leganés hade hemmaplan slutade 2-2 och matchen innan dess när Sociedad hade hemmaplan på Anoeta slutade 3-2 till Sociedad.

Även i detta möte tror jag de finns bra chanser till mål för Sociedad och Leganés har spelare som är i fin mål form och dessutom så bjuder bolagen på fina odds på målskyttar i den här matchen. Så jag väljer att köra målskyttar i denna match.

I Real Sociedad har vi den brasilianske anfallaren William Jose som gjorde ett av Sociedads mål i förra hemma matchen i derbyt mot Athletic 2-1. Det andra målet i matchen spelade han fram till. William hade en tung höst i Sociedad för en del matcher fick han börja på bänken. I år 2019 har han fått startar och därmed också hittat mål formen i år 2019 har han 5 mål på 6 matcher. Totalt den här säsongen i LaLiga har han gjort 8 mål på 20 matcher i LaLiga. Han brukar också ta straffar för Sociedad. I mötet mot Real Madrid på bortaplan slog han straffen upp i nättaket.

I Leganés har vi den marockanske 21 anfallaren Youssef En Nesyri i förra matchen gjorde han Hattrick mot Real Betis på hemmaplan 3-0. Han har nu gjort 6 mål på de 3 senaste matcherna i LaLiga.

En Nesyri anfalls kollega danske Martin Braithwaite är också i fin mål form han har gjort 3 mål på de 5 senaste matcherna med LaLiga Copa Del Rey spel inräknat. Två av målen gjorde han mot Barcelona och Real Madrid! han nätade på bortaplan mot Barcelona i LaLiga och på hemmaplan mot Real Madrid i cupen. En-Nesyri göra mål i matchen – 4.25 1 u Unibet void om han ev. inte skulle starta William Jose göra mål i matchen @ 2.95 2 u Unibet void om han ev. inte skulle starta

Tippetips: William Jose til å score – 2.95 (2 units)

Tippetips: En-Nesyri til å score – 4.25 (1 unit)

Tippetips: Leganés til å score – 1.58 hos Feelbet


 

Real Madrid vs Girona (Søndag 12:00)

Real Madrid tar emot Girona på söndag i lunch matchen. Serietvåan Real Madrid med 45 poäng möter botten laget Girona som ligger på 17 plats med 24 poäng. Jag har hittat ett smart spel på förhand som borde gå in. Om Ramos och vi får som vi vill.

Sergio Ramos tog ett taktiskt kort mot Ajax i Champions League tidigare i veckan, vilket innebär att han är avstängd i returen på hemmaplan. I LaLiga är han i samma situation Ramos står på 4 gula kort i LaLiga den här säsongen. Vid 5 gula kort så blir man automatisk avstängd i en match i nästa omgång. I nästa omgång möter Real Madrid Levante bortaplan en match som de borde vinna utan Ramos. I nästa LaLiga match sen är det dags för El Clasico den 2 mars då tar Real Madrid på hemmaplan emot Barcelona just nu inför denna omgången så skiljer det 6 poäng upp till Barcelona. Ramos vill ju inte missa El Clasico mot Barcelona.

Jag spelar Ramos få kort i matchen @ 2.30 2.5 u Mobilebet, fint odds på förhand tycker jag det är mer än 50 % chans att han får kort i denna match när han borde vilja ha det igen.

Tippetips: Sergio Ramos til å få kort – 2.30 hos Mobilebet (2.5 units)