Skrevet av Marius Nyman


Her om dagen kom nyheten om at Icardi ikke er kaptein i Inter, mye tyder på at storscoreren ikke er å se i Milano til høsten. Det blir spennende å se hvem som spiller spiss ut sesongen og om dette bare er et trekk fra Marotta i kontraktsforhandlingene. Uansett, Serie A er tilbake.

Atalanta – Milan (Lørdag – 20:30)

Milan i drivet gjester et annet lag som også er i drivet. To lag som jakter CL og det gjeve selskap. Det skiller ett poeng mellom lagene før kamp. Milan har vært bunnsolide defensivt de siste kampene og kommer til å være fornøyde med ett poeng i Bergamo. Atalanta er det mestscorende laget i ligaen og har så mye som 50 mål på 23 kamper. Milan har mer moderate 32 på 23 kamper. Atalanta slipper dog inn mer enn gjestene fra motebyen.

feelbet

Det er verdt å nevne at dette er et Lombardia derby. Det er mye trøkk i Bergamo når Milan kommer på besøk. Med tanke på kampbilde og begge lags situasjon forventer jeg et trøkk fra Atalanta. Spørsmålet er om Milan klarer å stå det av de første 10-20. Klarer de det kan de fort kontre inn ett mål eller ro inn en U.

Begge lag har en spiss hver som er i storform. Duván Zapata for vertene og Krzysztof Piątek for gjestene. Det er her avgjørelsen faller, tror jeg. Den som har dagen og er klinisk nok kan kapre alle poengene. Oddsmessig føler jeg verdien er på gjestene og kjøper Milan +0.5.

Tippetips: Milan +0.5 – 1.83 hos Feelbet


 

Inter – Sampdoria (Søndag – 18:00)

Inter har to strake seiere etter en tøff periode. Dog kom disse mot Parma og Rapid Wien. Man skal ikke kimse av resultatene når de kom borte. Det er mye turbulens i Inter for tiden. Marotta har virkelig satt sine spor. Fjernet kapteinsbindet til Icardi og suspenderte Radja. Det er nye tider.

Inter hadde en kamp på torsdag i Wien og ny kamp tre dager etterpå. D er uten sin beste spiller (Icardi) og til synelatende generell dårlig stemning i troppen. Jeg skal ikke gå helt Se&Hør men det er mye.

Sampdoria er ikke fantastiske for tiden de heller. Men i den situasjonen Inter er i mener jeg verdien også her ligger på gjestene fra havnebyen. De har kvalitet til å skåre på de fleste, og Inter spiller ikke fantastisk ball for tiden.

Oddstips: Sampdoria +0.5 – 2.39 hos Feelbet