Skrevet av Christopher Vagnild


For en fantastisk sportshelg! Masse fotball, masse vintersport og ikke minst: Masse god amerikansk basket! Gårdagens tips gikk begge fint inn. I kveld er det fine kamper til Europavennlige tider, og vi har fisket frem noen spill som virker lovende!

Sjekk ut Velkomstbonuer.net for de beste oddsbonusene

Dallas Mavericks – Portland Trail Blazers

21:00

Dallas Mavericks er et av de lagene som har vokst mest på meg i år. Kan ikke komme unna faktoren Luka Doncic tilfører laget, eller «the white, overweight teenager» som han ble beskrevet som i et lumsk twitter-kommentarfelt. Uansett, Mavs gjorde store endringer i troppen i dette overgangsvinduet. Gode endringer, i mine øyne, når Kristaps Porzingis kommer tilbake fra skade. Inntil da har de traded bort flere av starterne som var inne å gjorde enn jobb NÅ. Dette er noe som kan koste litt i den akutte fasen av traden. En annen stor faktor er at nevnte Doncic er usikker før dagens kamp på grunn av en håndskade.

Portland Trail Blazers gjør som de pleier: Leverer god basket og unngår presseomtale. Vunnet 7/10 siste og er i generelt god form. Har også hatt en fin tid med mange hjemmekamper og god hvile imellom. De har heller ingen innmeldte skader til dette oppgjøret.

Jeg synes Portland -2.5 høres meget bra ut i dette oppgjøret. Kan se for meg at den linjen kommer til å justeres noen punkt før kampstart.

Tippetips: Portland Trail Blazers -2.5 – 1.92 hos Fansbet


Philadelphia 76ers – Los Angeles Lakers

21:30

Her er det gode forhold for norske basketball supporter. 76ers med en av de sterkeste starterne i hele NBA og Lakers med LeBron James tilbake fra skade og på jakt etter playoffbilletter.

Jeg blir veldig overrasket om Lakers greier å demme opp for alle truslene 76ers kan stille opp med. De har naturlige scorere i alle posisjoner, som også har en god moral i forsvar. Lakers på sin side har ikke vært gode i forsvar denne sesongen, og når både Lonzo Ball og Josh Hart også er skadet blir det enda tynnere i rekkene.

Så lang denne sesongen snitter 76ers på ~115 poeng og dagens linje er på 120. Jeg synes denne linjen er mer eller mindre riktig med tanke på de faktorene jeg har vært innom. Jeg synes derimot 76ers -7 er en fin plass og starte – kan fort bli stygge tall.

76ers scoret sist kamp 117 mot Denver Nuggets, som er et av de bedre forsvarslagene i NBA. Om de holder samme tempo i dette oppgjøret ser det bra ut for oss.

Tippetips: Philadelphia 76ers -7 – 1.92 hos Fansbet