Skrevet av Mads Wie


Dagens oddstips i Tyskland kommer fra vår nye oddstipser, Mads Wie, som vil tipse i tysk fotball samt norsk bredde og Eliteserien. Her er hans tips for dagens Bundesliga.

dejieji.png

Mönchengladbach – Hertha Berlin

Lørdag 15:30

Skal Borussia Mónchengladbach fortsette sin svært solide sesong hjemme mot Hertha Berlin? Det tror jeg. Hjemmelaget ligger på en sterk 2.plass med like mange poeng som den tyske storheten, Bayern Múnchen. 7 poeng bak serieleder Borussia Dortmund.

Borussia Mónchengladbach kommer fra en sterk 2-0-seier borte mot Schalke, mens Hertha kommer fra et surt tap i cupen mot Bayern Múnchen, der de spilte 120 tunge minutter og til slutt tapte 2-3.
Hjemmelaget har hatt en hel uke med hvile, mens bortelaget hadde denne cupkampen for bare tre dager siden. Jeg tror en uke med hvile kontra tre dager med hvile (+ 120 minutter i bena) har noe å si inn mot denne kampen.

Hertha Berlin har tapt 4 av sine 6 siste bortekamper. De vant forrige bortekamp mot Nürnberg, men i dag blir det langt mer tøffere å skulle ta poeng enn den kampen.

Borussia Mónchengladbach har ikke tapt en eneste hjemmekamp i serien hittil, og det eneste tapet på hjemmebane i år var det grusomme 0-5 tapet mot Bayern Leverkusen i cupen. Ser vi bort i fra dette tapet, har de vunnet samtlige hjemmekamper (9) og har en målforskjell på hele 25-3. Siden tapet i cupkampen mot Bayern Leverkusen, har Mónchengladbach spilt fem hjemmekamper:

3-0 (Dússeldorf) 
4-1 (Hannover) 
3-0 (Stuttgart) 
2-0 (Núrnberg)
2-0 (Augsburg)

Det er selvsagt antatt svakere motstand enn det de møter i dag, men jeg tror hjemmelaget fortsetter sin gode form og holder Bayern Múnchen unna enn så lenge. Innbyrdes har bortelaget vunnet 3 ganger på denne banen, men vi må tilbake til 2008, 2003 og 1999 for å finne disse tilfellene.

Tippetips:

Borussia Mönchengladbach vinner –  1.60 hos Norgesspill

Borussia Mónchengladbach -.1.0 (Asian) – 2.08 hos Fansbet


Dortmund – Hoffenheim

Lørdag 15:30

Denne kampen tror jeg blir preget av mye mål. Det har blitt scoret 4,6 mål i snitt i Dortmund sine hjemmekamper denne sesongen. Det har blitt scoret 4,0 mål i snitt i Hoffenheim sine bortekamper denne sesongen.

Selv om Reus er usikker for hjemmelaget og Joelinton er usikker for bortelaget, har disse lagene nok av kvalitet fremover til å score mye mål. Dortmund må vinne for å holde avstand ned til Borussia Mönchengladbach og Bayern, og Hoffenheim må begynne å plukke poeng om de skal bli med i kampen om spill i Europa neste sesong.
Jeg tror vi får se to angrepsvillige lag med store sjanser i begge ender!

Tippetips: Over 3.5 mål – 1.90 (SBObet)


Jeg prøver meg også på to spillerspesialer til denne kampen. Guerreiro har 5 målgivende på 11 kamper i årets sesong, der to av de har kommet de to siste kampene. Sancho har notert seg for 9 assist i årets sesong, og er stadig en trussel for de bakre rekkene til lagene de møter. Og om Reus ikke er med fra start, hviler det et større ansvar på disse to hos hjemmelaget.

Tippetips:

Raphael Guerreiro til å ha målgivende – 4.00 (Leo Vegas)

Jadon Sancho til å ha målgivende – 3.20 (Leo Vegas)


Andre markeder ligger på rundt 2,75 på disse to.

Det var dagens tips i Bundesliga fra meg, så håper vi på at vi klinker inn spillene i i dag halv fire. Da er det bare å plante seg foran TV-skjermen og krysse fingrene!