Skrevet av Marius Nyman


Runde 22 bød på seier til Mihajlović i sin Bologna-debut. Inter ser litt gråe ut og det murres litt rundt Spalletti. Ellers var det mye 1-1 og 0-1. Juventus slapp inn tre mål mot Parma og Gervinho som er en nytelse å se på om dagen. Piątek satte ballen i mål som vanlig og befestet Milan sin posisjon. Per nå har Milan 36 poeng mens Atalanta, Roma og Lazio har 35 poeng. Her blir det uhyre spennende. Hvis Inter dabber mer av kan det fort bli kamp om tredjeplassen også. Bunnen er jevn, her er det bare å holde seg fast.

Parma – Inter (lørdag 20:30)

Parma tar imot et vaklende Inter som skal ha ut i Champions League om ikke lenge. Inter har tre kamper uten seier i Serie A samt en i cupen. Forrige gang lagene møttes ble kampen avgjort av en unggutt som er på lån fra Inter til Parma, nemlig Dimarco.

Parma er ikke noe fantastisk lag og jeg tror ikke de vil valse over Inter, men jeg mener verdien ligger hos dem. Har de dagen og da spesielt Gervinho så kan de hamle opp med de fleste. Man glemmer ofte at Parma kun ligger 6 poeng bak Europa League-plassene. Inter er uten Politano og mest sannsynlig Keita. De bruker altså Candreva på vingen. En mann som ikke skal spille på et lag som skal ligge i toppen.

feelbet

Parma svever enda på bølgen fra Torino, mens Inter har presset på seg. En perfekt kamp for en underdog med en x-faktor fra Elfenbenskysten. Jeg kjøper Parma +0.75, et lag som kan leve med uavgjort. Jeg blir overrasket om Inter valser over Parma.

Tippetips: Parma +0.75 (Asiatisk) – 1.93 hos Feelbet


Bologna – Genoa (Søndag 12:30)

Bologna og Mihajlović fikk en perfekt start på hans andre periode i klubben. Nå spørs det om de kan kjøre på videre. Sansone er tilbake i trening, og han kan rekke kampen. Jeg mener Bologna har mer i seg, men de ligger der de ligger grunnet kjedelig spill og grå spillere. Dette fikk de piffet litt opp i januarvinduet. Noen som også jobbet hardt i januarvinduet var Genoa. Jeg synes Prandelli har fått inne spennende typer med mye potensial. De har vært litt varierende de siste kampene.

Dette er en kamp Genoa kan ta det ene poenget å være fornøyd. Bologna må fortsette å vinne hvis de skal komme seg på trygg grunn. Dette kan åpne opp for Genoa og deres relativt deilige angrep. Jeg fristes av overlinja, men siden Genoa kan si seg fornøyd med poengdeling her tar jeg ikke den. Jeg spiller Genoa +0 (pengene tilbake).

Oddstips: Genoa +0 (Asiatisk) – 2.33 hos Feelbet