West Ham – Liverpool

Mandag 21:00

West Ham kommer fra tre strake tap, to av dem i Premier League mot Wolves og Bournemouth, mens de også røk på pinlig vis i FA-cupen mot AFC Wimbledon. Alle tre tapene kom på bortebane som mange ganger før denne sesongen. West Ham har vært betydelig bedre hjemme på London Stadium denne sesongen og da spesielt siden desember (4-1-1).

«The Hammers» har kun spilt uavgjort i én av deres ni siste hjemmekamper (5-1-3), så det er ofte enten eller med dem. I samme periode har det blitt scoret 2.9 mål i snitt per kamp. Marko Arnautovic har tre mål på sine fire siste kamper, men vil med all sannsynlighet miste dette oppgjøret med skade – et stort tap for «The Hammers».

feelbet

Liverpool er inne i en litt dårligere periode og står nå med 2-1-2 på deres fem siste kamper og spilte senest 1-1 hjemme mot Leicester i Premier League. Resultatene har ikke vært gode, og spillemessig har de levert langt under pari sammenlignet med resten av sesongen. Blant annet tre baklengsmål mot et svakt Crystal Palace-lag er ikke hverdagskost for Jürgen Klopps menn som kun har 14 baklengsmål denne sesongen, sammenlignet med West Hams 37.

Liverpool står med ufattelige 16-1-0 mot lagene utenfor topp 6 etter kampen mot Leicester og er naturligvis store favoritter til å vinne denne kampen. Er ligaens nest beste bortelag med 9-2-1 på deres 12 bortekamper, kun slått av Tottenham.

Med Marko Arnautovic ute så er sannsynligheten for en West Ham-seier enda mindre enn den allerede var. Liverpool har scoret fire mål i deres fire siste kamper mot West Ham og det var klasseforskjell da Liverpool vant 4-0 i serieåpningen på Anfield i første serierunde. Det snakkes ofte om Mohamed Salah for Liverpool, men Sadio Mane har scoret to mål på deres to siste kamper og var hovedarkitekten bak 4-0-seieren i høst med to mål. Dette bør bli en enkel seier for Liverpool.

Tippetips:

Liverpool -1.25 (Asiatisk) – 1.79 hos Feelbet

Over 2.5 mål  – 1.61 hos Feelbet

Longshot: Sadio Mane til å score to eller flere9.00 hos Feelbet

 

 


Tips fra i går:

Leicester – Manchester United

Søndag 15:05

Leicester tar imot et Man Utd-lag i knallform hjemme på King Power Stadium. Leicester har skuffet enormt på hjemmebane i år og har kun hentet 1.27 poeng per kamp der, mens de har hentet 1.38 poeng per kamp på reisefot. Leicester har riktignok sparket godt fra seg mot topplagene i Premier League – den siste halvannen måneden har de slått både Man City og Chelsea, samt spilt uavgjort mot Liverpool i Premier League.

50946138_533034720525025_2959293953695809536_n.jpg

Står med svake 1-1-3 på deres fem siste kamper, men kan med seier komme nesten helt opp i ryggen på Wolves som ligger på 7. plass. Fire av deres fem siste kamper har sett at begge lag scorer og tre av dem har endt over 2.5 mål. Har tidvis spilt nokså bra fotball, men har vært svært udyktige foran mål og har misbrukt mange sjanser. Leicester scorer som oftest mål, men de sliter veldig defensivt og har blant annet sluppet inn ni mål på deres fire siste kamper.

Ole Gunnar Solskjær og United gikk på sitt første poengtap under nordmannens ledelse i 2-2 kampen mot Burnley på tirsdag. Manchester United har dermed vunnet åtte kamper og spilt en uavgjort under Solskjær, og er kun to poeng bak Arsenal på 5. plass.

United har scoret i alle deres ni siste kamper og står med 2.67 mål i snitt per kamp – dårlige nyheter for et Leicester-forsvar som ikke er til å kjenne igjen. Begge lag har scoret i tre av de fem siste kampene til United og alle tre har endt over 2.5 mål. Anthony Martial mistet kampen mot Brighton med skade og Paul Pogba haltet ut av Old Trafford etter kampen, men begge to er forventet å være fit til denne kampen.

Åtte av de ti siste kampene innbyrdes har inneholdt mål til begge lag så her er det gode muligheter for mål. United vant 2-1 da lagene møttes sist i en sjanserik kamp på Old Trafford i første serierunde. Leicester scorer ofte mål, men sliter defensivt og jeg har vanskelig for å tro at de holder nullen mot dette Man Utd-laget.

Tippetips:

Begge lag til å score – 1.66 hos Fansbet

Over 2.5 mål  – 1.78 hos Feelbet


 

Sjekk ut de beste velkomstbonuser til Premier League her