Skrevet av Marius Nyman


Serie A vender tilbake etter en midtuke med litt Coppa. Coppaen bød på en del underdogs med videre. For første gang på fire sesonger vinner ikke Juventus Coppa Italia. Milan slo ut Napoli, Fiorentina slo ut Roma, Atalanta valset over Juventus og Lazio slo Inter ut på straffekonk. Det blir noen fete semifinaler som jeg anbefaler å sjekke ut. De fleste strømmes gratis på Youtube av Lega. Det er en god del spennende odds på underdogs i runden som kommer.

velkomstbonus 100 600 rød.png

Empoli – Chievo

Lørdag 15:00

Hvor skal man starte. Chievo fikk ikke med seg poeng forrige helg. Der kan man snakke om tvilsomme situasjoner og bortdømming selv med VAR. Laget har spilt mye bedre i det siste og er faktisk ikke det gråeste laget å se på per dags dato i Serie A. I min bok har de vært det en stund. Empoli ble kjørt over av et Genoa uten Piątek, og rundingsbøya Rasmussen fikk kjørt seg. Hvordan Empoli klarte å få 70 mill! for han er forbi meg.

De beste oddsbonuser finner du her!

Her mener jeg oddsen er for ujevn kontra hva kampbildet sier og betydningen av kampen. Chievo må frem og få poeng. De har innsett at det ikke nytter å legge seg. Empoli har mistet litt av effekten til Iachini og har i tillegg mistet Zajc og kan måtte klare seg uten La Gumina. Her er det mye som taler for poeng til Chievo. Jeg spiller Chievo +0.5.

Tippetips: Chievo +0.5 (Asiatisk Handikap) – 1.91 hos Fansbet


Roma – Milan

Søndag 20:30

Laget fra den evige stad møter laget foran dem på tabellen. Laget som ligger på den famøse 4. plassen. Det skiller 1 poeng mellom Milan og Roma før kampen og fra Milan ned til Parma på 12. plass skiller det 7 poeng. Milan vil ikke tape denne kampen og ikke gi bort poeng. Milan har vært bunnsolide i det siste og ser faktisk gode ut. De er umulig å skåre på og slipper til få sjanser.

Roma har en god rekke med kamper i serien, i cupen er det noe annet. Jeg vet ikke hvor mye jeg skal legge i 7-1 tapet mot Fiorentina. Det er åpenbart at Roma satser på topp 4 og CL. Noe som er forståelig. Roma må klare seg uten Cristante og Nzonzi. Ünder er også ute. Roma ønsker å slå tilbake hjemme på Stadio Olimpico, spørsmålet er om de klarer det. Jeg liker trioen til Milan på midten og mener verdien ligger på gjestene fra motebyen.

Oddstips: Milan +0 (Asiatisk Handikap) – 2.35 hos Norgesspill