Arsenal – Cardiff

Tirsdag 20:45

Arsenal har ikke tapt hjemme på Emirates i seriesammenheng siden serieåpningen mot Manchester City (9-2-0) og står med fem strake hjemmeseire, fire av dem er vunnet med to eller flere mål.

Har hatt store forsvarsproblemer denne sesongen (32 baklengs på 23 kamper) og skadelisten til Unai Emery vokser seg større og større hver uke, men tar nå imot et Cardiff-lag som kun har scoret ett fattig mål på deres fem siste kamper og målet kom i en nokså ufortjent 1-0 seier mot Leicester. På deres 12 bortekamper så langt i år så står Cardiff med 1-2-9 og er med det ligaens nest dårligste bortelag.

Jeg tror Arsenal blir for sterke på hjemmebane, til tross for den nylige flausen mot Manchester United i cupen. Cardiff må nok belage seg på nok et bortetap tror jeg.

Tippetips: Arsenal -1.5 (Asiatisk) – 1.70 hos Feelbet


 

Fulham – Brighton

Tirsdag 20:45

Fulham ligger nest sist i Premier League med 14 fattige poeng etter 23 serierunder og stormer mot nedrykk. Har syv poeng opp til Newcastle på trygg plass og med kun én seier på deres 11 siste kamper (1-3-7) så ser det svært mørkt ut for «Cottagers». Fulham scorer mål, men problemet er at de slipper inn alt for mange selv. I fem av de seks siste kampene deres har begge lag scoret i fem av dem og Fulham har endt opp uten poeng i fire av dem.

feelbet

Brighton ligger nokså midt på tabellen på en 13. plass og har hevet seg betraktelig siden jul og står med 2-3-2 på deres syv siste kamper. Deres to nylige tap kom med knappest mulig margin mot Man Utd (2-1) og Liverpool (1-0) som begge er i storform om dagen.

Brighton spiller bra fotball for tiden, men er det fjerde dårligste bortelaget i Premier League. Møter et Fulham-lag som har hentet 12 av deres 14 poeng på hjemmebane og dersom hjemmelaget skal ha håp om å overleve i Premier League så må de vinne denne kampen, men med et så dårlig forsvar (51 baklengs på 23 kamper) så er det gode muligheter for Brighton å score noen mål. Svært åpen kamp i mine øyne. I Fulhams fem hjemmekamper mot lag på nedre halvdel så er det blitt scoret et snitt på 3,4 mål per kamp.

Tippetips:

Begge lag til å score – 1.91 hos Feelbet

Over 2.5 mål –  2.25 hos Feelbet


 

Newcastle – Man City

Tirsdag 21:00

Man City står ovenfor et svært tøft kampprogram, men har så bred og god stall at de bør klare seg greit igjennom det. Pep Guardiola roterer mye på City-gutta om dagen og samtlige spillere tar godt vare på sjansen når de får den. Siden de pinlige tapene mot Crystal Palace og Leicester i jul har City feid over all motstand i cup og seriesammenheng og minner mye om det laget vi var vitne til i fjor. Man City har ikke råd til å gå på flere smeller og kan med seier her komme helt opp i ryggen på Liverpool og ligge ett poeng bak dem før de møter Leicester på onsdag kveld.

Newcastle lever svært farlig og ligger kun to poeng over streken før denne runden. Har sett fryktelig svake ut hjemme på St. James´ Park denne sesongen og har kun hentet 10 poeng på hjemmebane denne sesongen og er det tredje dårligste hjemmelaget i ligaen. Står kun med to seire i ligaen siden November og da blir det tøft mot dette City-laget. Endte «kun» 2-1 til City hjemme på Etihad i en kamp hvor de misbrukte enormt med sjanser og burde scoret både tre og fire mål. Bør bli en komfortabel seier Man City.

 

Tippetips: Man City -1.75 (Asiatisk) – 1.72 hos Feelbet