LA Clippers – Sacramento Kings

21:30

Kveldens første kamp. Her mener jeg markedet har stilt seg feil. Jeg mener dette er to lag som er relativt likestilte. Ingen av de har noen uthevet superstjerne, men et kollektiv som fungerer godt. Sacramento er to kamper bak Clippers på tabellen i en ellers svært tett liga. Ingen av lagene er spesielt glade i å spille forsvar og tillater mange poeng begge veier.

For Clippers er Danilo Gallinari fortsatt skadet, noe som er et stort tap for rotasjonen deres. Ligaens beste straffeskytter har levert meget gode tall for Clippers denne sesongen. Merkelig nok har Clippers 3/4 seiere mens han har vært skadet på en lang borte turné, noe som er sterkt. Både Clippers og Kings har jevne statistikker uavhengig om de spiller på hjemme eller bortebane. Dette burde være en fin mulighet for Kings å hente inn en kamp på laget foran på tabellen og det er en god motivasjon for å kjøre hardt på.

Tippetips: Sacramento Kings +5 – 1.92 hos Fansbet


 

Oklahoma City Thunder – Milwaukee Bucks

00:00

Nattens beste oppgjør i mine øyne. To av de beste lagene fra vest og øst. Her har man all-stars på begge sider av banen og begge lagene spiller godt forsvar i tillegg til å ha meget godt offensive våpen. Linjene åpnet på OKC -1.5, men er nå sunket til -1. Jeg tror fortsatt denne trenden vil fortsette og at det blir helt likt ved kampstart.

Som jeg har argumentert for tidligere, så mener jeg Bucks har en av de sterkeste benkene i NBA. Gode rollerspillere som komplementerer spillestilen deres godt. Føler spillere som Geroge Hill og Ersan Ilyasova har fått «en ny vår» i den posisjonen de er i og det er en stor grunn til at Bucks har en så god sesong.

Historisk så har dette vært et lavtscorende oppgjør. Noe jeg også tror det blir denne gangen. Bucks er meget gode på å forsvare seg mot det OKC er gode til å score på, altså harde drives mot kurva eller skudd fra innsiden. Dersom OKC blir tvunget til å skyte mer fra 3’eren må OKC overprestere for å senke nok poeng til å vinne.

Tippetips: Milwaukee Bucks – 1.88 hos Feelbet