Skrevet av Marius Nyman


Denne runden er spredt over tre dager og vi er noenlunde tilbake til normalen. Tre lørdagskamper, seks søndagskamper og en mandagskamp. Ser man på statistikk og xG for runden som var er det ingen ekstremt urettferdige resultater. Eneste er Milan som slo Genoa borte. Dette er den eneste kampen der et lag med relativt høyere xG tapte mot et lag med lavere. Genoa var bunnsolide, men klarte ikke å sette ballen i mål. Til syvende og sist må ballen i mål. Genoa har også solgt deres toppskårer og årets gjennombrudd i Serie A til Milan, nemlig Piątek.

Milan – Napoli

Lørdag 20:30

For en start vi får på første dag denne runden! Napoli som desperat prøver å henge med Juventus og et Milan som vil ha fjerdeplassen som kommer til å gå billig. Milan har som nevnt signert Piątek, men det er ikke der skoen trykker. Milan må først og fremst komme til sjanser før de kan omsettes.

feelbet

Napoli har fått tilbake sentralrekka si med unntak av Hamšík. Så kan man diskutere om Hamšík er like sentral for dette laget som han en gang var. Napoli feide Lazio av banen på San Paolo. Og det var med store deler av laget ute. Det viser seg at de har en enorm bredde, hvem skulle trodd (ref. Sarri)? Jeg tviler på at Napoli selger Allan før kampen, men det ryktes at Allan er «skadet» og ikke kan trene med laget. Han er etter all sannsynlighet på vei til PSG for rundt 100 mill. euro.

Per nå ligger Napoli til 2.05 hos Feelbet. Jeg tror denne blir å droppe inn mot kampstart. Uavhengig av om det droppes eller ei er dette et spill med verdi. Napoli på sitt beste vinne mot de fleste på denne kloden. Ancelotti er tilbake på San Siro, han vil ha seier. Jeg kan ikke se for meg at Milan skal kunne utspille dette Napoli-laget. De kan komme til sjanser, men hvor mange? Napoli skal skåre mål i denne kampen. De har blitt mer kyniske under Carlo om de leder. Jeg mener verdien ligger på Napoli.

Tippetips: Napoli-seier – 2.02 hos Feelbet


Chievo – Fiorentina

Søndag 12:30

Chievo har kniven på den famøse strupen. De har 6 poeng opp til trygg plass og må vinne kamper. De kan ikke gå for U hele tiden, ikke hjemme på Bentegodi. Fiorentina er også litt i samme båt. De skal være med å kjempe om Europa, noe de fortsatt er. Men de har ikke råd til flere feilskjær.

50501279_1977509842544978_3259562818235531264_n

Dette er en kamp det faktisk lukter litt mål av. Begge lag vil snu en trend og er avhengige av å plukke poeng. Over/under-linja er meget fin spør du meg. Det er alltid en risk for at Chievo skårer først og murer igjen. Men med Bani og Kiyine ute kan det bli vanskelig. Jeg mener verdien ligger på mål i Verona.

Oddstips: Over 2.25 til 1.90 hos Fansbet