Dortmund – Hannover

Lørdag 15:30

De suverene serielederne i Dortmund tar imot Hannover som ligger på nest sisteplass i Bundesliga. Sist lagene møttes endte det 0-0 i en ganske så jevn affære. Hannover pleier å være en hard nøtt for Dortmund som har vunnet fire av de siste siste innbyrdes (4-1-2).

Hannover sliter enormt i Bundesliga, men har kun tapt to av deres 15 siste kamper med tre eller flere mål. Man må helt tilbake til 24. Oktober for å finne sist Dortmund vant med tre eller flere mål. Dortmund er klare favoritter med god grunn, men jeg tror de får det tøft nok en gang mot Hannover og synes +2.5 handicap på Hannover er meget fristende.

Tippetips: Hannover +2.5 (Asiatisk) – 1.68 hos Fansbet. 6/10 units


Monchengladbach – Augsburg

Lørdag 15:30

Monchengladbach ligger på 3. plass i Bundesliga, mye takket være deres enorme hjemmestatistikk hvor de har vunnet samtlige av deres åtte hjemmekamper. Har kun sluppet inn tre baklengsmål på hjemmebane og jeg tror nedrykkstruede Augsburg vil få det vanskelig på Borussia-Park. Augsburg er inne i en svært dårlig periode med 1-3-6 på deres 10 siste kamper. Augsburg har sluppet inn mål i alle deres kamper i Bundesliga denne sesongen og da blir det svært vanskelig mot det beste forsvaret i ligaen.

Tippetips: Gladbach -0.75 (Asiatisk) – 1.78 hos Fansbet. 7/10 units


Wolfsburg – Bayer Leverkusen

Lørdag 15:30

Her møtes to lag som både scorer mye mål og slipper inn mye mål (Wolfsburg 28:24 og Leverkusen 26:30). 14 av de siste 15 kampene mellom disse lagene har sett at begge lag scorer og det har blitt over 2.5 mål i 13 av de 15 siste. Begge lag er i svært god form og har vunnet syv av deres ni siste kamper (Wolfsburg: 7-1-1 og Leverkusen: 7-0-2). Jeg tror det blir en jevnspilt, men målrik affære mellom to lag som har store defensive problemer, men som også scorer en del mål.

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.86 hos Fansbet. 7/10 units


 

AC Milan – Napoli

Lørdag 20:30

Nummer fire mot nummer to i Serie A, men Napoli ligger hele 13 poeng foran Milan. Milan har blitt kvitt Gonzalo Higuain, men har forsterket med Krzysztof Piatek fra Genoa. Er usikkert om Piatek starter allerede denne kampen, men får trolig spilletid uansett.

Napoli vant 3-2 sist lagene møttes og kunne/burde vunnet med enda større margin, men misbrukte enormt med sjanser. Napoli har vunnet seks av de åtte siste kampene mot Milan (6-2-0) og har bra kontroll mot dem. Milan har vist klar bedring etter en dårlig start på sesongen, men jeg tror Napoli blir for sterke.

Tippetips: Napoli -0.25 (Asiatisk) – 1.77 hos Feelbet. 7/10 units


 

Amiens – Lyon

Søndag 17:00

Lagene møttes til 1/16-finale i Coupe de France på torsdag og der gikk Lyon seirende ut og vant 2-0 selv om de spilte med 10 mann i en omgang. Lyon har vunnet alle deres fem siste kamper mot Amiens i nyere tid og har holdt nullen i tre av dem. Amiens har tapt syv av deres 11 siste kamper (2-2-7) og kan ved tap i denne kampen risikere å falle ned på nedrykksplass i Ligue 1.

Lyon scorer bra med mål som de har til vane å gjøre, men slipper stadig inn klumsete baklengsmål når de virker å ha full kontroll. Har 5-3-1 på deres ni siste kamper og en seier her kan få dem helt opp i ryggen på Lille på 2. plass og skape en luke til lagene bak som jakter Champions League-plass. Jeg synes Lyon var så overbevisende når lagene møttes i cupen at jeg tror de vinner enkelt denne kampen også.

Tippetips: Lyon -0.75 (Asiatisk) – 1.70 hos Feelbet. 7/10 units