Skrevet av Christian Andresen


Vi er allerede godt i gang med ‘Minoren’ i Polen, som er kvalifiseringen til den aller gjeveste CS-turneringen i løpet av året, altså ‘Majoren’. To lag fra den asiatiske og to lag fra den amerikanske minoren skal kvalifisere seg til majoren, så det blir en utrolig kamp om plassene. Jeg har plukket ut et tips fra kveldens kamp.

Asia Minor – IEM Katowice 2019

Furia vs Intz (20:45)

Dette kommer garantert til å bli dagens høydepunkt. To brasilianske lag som er kjent for å leve seg fullstendig inn i kampene i tillegg til at de gjør alt i deres makt for å vinne. Vi kommer til å få et fyrverkeri av en kamp fra et Furia-lag som har overrasket alle de siste månedene med utrolig mange bra resultater mot antatt bedre lag. Intz har også imponert, men mistet nylig en av sin stjernespillere «Felps» til Mibr, noe som har vært et stort tap for dem.

Furia begynte minoren med seier mot Eunited 16-11 før de senere slo Envy 2-0. Dette er to bra resultater av Furia som gjennom sine stjernespillere i «Kscerato» og «Yuurih» har vist at de har noe på dette nivået å gjøre. Vi skal ikke tilbake mer en rundt en måned før «Kscerato» var linket til til Mibr som er det beste brasilianske laget. Så dette er virkelig en spiller å følge med på framover.

50580470_522771571562719_2164508352900497408_n.png

Intz derimot hadde en litt mer trøblete vei til denne kampen. Først gikk de på et 16-12-tap mot Bravado, før de slo Imperial 2-1 og senere slo Bravado 2-0. Tingen med Intz er at de har et lag med utrolig mye erfaring i motsetning til Furia. Spillere som «kNgV» og «yeL» har med seg mye erfaring fra tidligere lag, men når det kommer til rå skuddkraft føler jeg de mangler litt i forhold til Furia.

Når vi går head-to-head så har lagene spilt mot hverandre to ganger tidligere. Det har endt med en 2-1 og en 16-13 seier til Intz. Vi kan ikke legge for mye i disse resultatene, da dette var tilbake da «felps» var i laget og jeg tror som sagt at han kommer til å bli et stort savn for Intz.

Dette er nok en kamp som kommer til å gå til tre kart. Inferno/Mirage/Train er nok de sannsynlige kartene vi kommer til å se i kveld. Jeg føler at Intz har et veldig godt utgangspunkt inn i denne kampen, men den råe skuddkraften kommer nok til å bli for sterk fra Furia. De er stabilt gode og har svært få dårlige dager. Dette kommer som sagt til å bli en kanon kamp, men jeg tror Furia stikker av med seieren til slutt.

Tippetips: Furia-seier1.74 hos Fansbet