Skrevet av Christopher Vagnild


I dag er det en fin NBA-meny og en del linjer jeg føler vi må innom. Havnet på feil side av OKC – Blazers kampen i går, men fant et riktig bra spill på KAT. Ligger godt på plussiden så langt i 2019 og vi skal prøve å holde den kursen videre.

Cleveland Cavaliers – Boston Celtics

01:30

Har streifet markedet og fant en meget interessant linje på Ante Zizic. For en spiller som har 4.3 returer per kamp i snitt, mot Boston Celtics, og får servert ei linje på 8.5 MÅ vi spille under. Zizic hadde 9 returer i går mot meget svake Chicago Bulls, og skal i dag opp mot et mye tøffere Celtics. Nevnte Zizic har spilt lite minutter og har, på grunn av mange skader, fått litt mer tillit de siste kampene. Han har fått over linja to av de siste 10 kamper, men har så klart noe høyere tall med de ekstra minuttene han har spilt i det siste.

feelbet.jpg

Her kan det lukte blow-out, som også kan bety at Cleveland også vil la benkspillere få flere minutter enn vanlig. Derfor ser jeg gode muligheter for at Ante Zizic skal jobbe godt for å få de minuttene og posisjonene han trenger for å løse denne linjen.

Tippetips: Ante Zizic under 8.5 rebounds – 1.80 hos Feelbet


 

New York Knicks – Houston Rockets

01:30

Houston Rockets er I fyr og flamme om dagen, og Knicks er i motsatt ende av skalaen. Fant en fin variant med pausestilling jeg finner spillbar. Linjen på Houston ligger på -3.5 til pause, og jeg finner det gode muligheter for at Knicks kan bli totalt overkjørt i dette oppgjøret. Her ligger fansbet litt over markedet på 1.86 og det virker meget spiselig. Man kan også få -4 til 1.9, men den er ikke like fin.

Vi, som basktballfans, er klar over det James Harden gjør om dagen. Bare det faktum at poenglinjen hans er på 41 poeng før nattens oppgjør forteller mye. Med Chris Paul og Clint Capela ute havner ballen i James Harden’s hender veldig ofte – og det er en posisjon få/ingen er bedre enn han i.

Satt lenge og tenkte på et handicap til første periode, men tallene er ikke like sterke der, og om man sammenligner rotasjonsspillerne til begge lag burde Rockets komme greit ut av perioden uten Harden på banen mot dette Knickslaget. Knicks var 20 poeng bak OKC til pause for to dager siden og OKC er kanskje et lag man kan sammenligne med Rockets i forhold til kvalitet og forventet sluttplassering på tabellen.

Luke Kornet ble tidlig skadet sist kamp, og der forventer jeg at Enes Kanter kommer inn. Ingen nye skader hos Rockets.

Tippetips: Houston Rockets -3.5 HT – 1.86 hos Fansbet