Skrevet av Christopher Vagnild


Velkommen tilbake til denne ukens NBA-spill fra meg. Sist uke plukket vi 100% riktig og endte dermed med 3/3 spill inn – håper noen kom seg med på disse! Vi skal i dag følge opp disse med nye, nøye vurderte spill.

velkomstbonus 100 600 rød

Oklahoma City Thunder – Portland Trail Blazers

02:00

Begge lag med seier på MLK-day i går. OKC med solide sifre mot Knicks og Blazers med en fin seier over Jazz. Med kamp i beina og lange reiser for begge lag skal vi se på over/underspillet til denne kampen. I løpet av de siste 35 kampene mellom disse lagene har underspillet gått 24-9-2, noe som sier meg at det er en veldig sterk trend på at markedet overvurderer denne matchupen. Og, ofte har linjene vært i det samme siktet som er antatt før dette oppgjøret.

Følg oss på Twitter | Bli med i vår Facebook-gruppe

Begge lagene stiller med to av NBA’s beste bakspillere. Damian Lillard viser igjen at han er en av de mest undervurderte spillerene i ligaen og personlig mener jeg han burde bli trukket frem i medias søkelys oftere.

CJ McCollum har ikke vært helt på samme nivå så langt denne sesongen, men vi vet hva han er god for og når han kommer i sine beste posisjoner er han en farlig spiller å spille mot. På den andre siden er Russell Westbrook og Paul George, som matcher disse godt – både i forsvar og i angrep.

I god sammenheng med underspillet vi er inne på, synes jeg linjen på CJ McCollum på 18.5 poeng relativt høy. Han blir matchet opp mot Paul George, som er en ‘elite’ forsvarer, og da kan det bli tøft for en spiller uten flytsone å prestere optimalt.

Tippetips:

CJ McCollum under 18.5 – 1.90 hos Feelbet

Under 227.5 poeng – 1.76 hos Fansbet


 

Phoenix Suns – Minnesota Timberwolves

03:00

Her fant jeg en linje vi rett og slett må kjøre på. Phoenix Suns, det nest dårligste laget i ligaen til å fange returer skal i kveld spille uten Deandre Ayton som er deres beste returtaker så langt i år. Dette betyr at det blir mer åpent for de andre guttene under kurven, og der har jeg sett meg ut Karl-Anthony Towns som den sterkeste.

Towns snitter 12.2 rebounds i år og er en double-double maskin. Har et gjennomsnittsnivå som er andre spilleres toppnivå. T-Wolves spilte mot Phoenix for to dager siden og da knabbet han 12 returer og jeg forventer at han skal over det til denne matchen.

Tippetips: Karl-Anthony Towns over 13.5 returer– 1.76 hos Norgesspill