Skrevet av Marius Nyman


En lang pause i Serie A er endelig over og med det er ligaen tilbake. Det har vært litt Coppa og Supercoppa mellom slagene for de som fikk med seg det. Juventus tok sitt første trofé for sesongen og fortsetter der de slapp. Milan var ikke håpløse og skulle i min bok ha straffe. Ellers kan jeg melde at Higuain så og si er klar for Chelsea, og at Piątek, Koulibaly, Insigne, Izzo, Meïté. Marušić, Krunić og Ciano alle er ute med suspensjon for sine respektive lag. Her kan det komme noen interessante spill.

velkomstbonus 100 600 rød.png

Cagliari – Empoli

Søndag 18:00

Cagliari ligger omtrent der man kan forvente hvis man ser på xG for og i mot. De har hentet inn Birsa som i min bok er en solid forsterkning. Pavoletti er ute, det er et tap for Maran og co. Empoli fikk en enorm opptur etter at Iachini tok over. Den effekten har dabbet av og laget fra Toscana står nå med fire strake tap. Cagliari hjemme er solide og har tapt kamper der det er forventet, men ellers gjort sakene sine bra. Empoli sin xG-data sier at de har skåret mindre og sluppet inn mer en forventet. Mål kan komme.

Zajc ser ut til å få tillit, noe jeg liker. På sitt beste er han fantastisk slepen og har en fin fot. Han ligger per nå til pene 5 i odds på å skåre. Noe jeg mener er en meget pen pris når man ser på totalsummen av xG til Empoli og xG til Zajc. Han har mer i seg foran mål. João Pedro må starte. Han og Birsa kan fort finne tonen. Han ligger også til en meget pen pris, nemlig 3.2.

Tippetips: Zajc skårer5.00 hos Norgesspill

Tippetips: João Pedro skårer – 3.20 hos Norgesspill


Napoli – Lazio

Søndag 20:30

Napoli har per nå Insigne og Koulibaly ute til kampen mot Lazio. Mertens er tvilsom, men kan starte. Hamšík er ute til slutten av januar, Verdi er tilbake. Marušić er eneste som er ute for gjestene. Her stiller Lazio med fullt mannskap. Det er forskjell på disse lagene, men med så mange sentrale spillere ute ligger verdien på gjestene fra Roma.

Lazio + 0.75 ligger per nå til 1.73 hos Pinny. Hos Fansbet får man pene 1.77. EV er god per nå og jeg kjøper meg inn til den prisen.

Tippetips: Lazio +0.75 (Asian Handicap)1.77 hos Fansbet