Stoke v Leeds

Lørdag 16:00

Leeds vant den viktige og svært kontroversielle kampen mot Derby 2-0 forrige helg og topper fremdeles Championship med 54 poeng, fire poeng ned til Sheffield United og Norwich.

Stoke rykket ned fra Premier League i fjor og mange hadde tro på at de ville kjempe om opprykk før sesongen etter å ha signert flere kjente spillere som Bendik Afobe, Tom Ince, Ashley Williams m.fl for store summer, men har skuffet enormt og ligger helt nede på en 15. plass.

Lagene møttes i første serierunde og da vant Leeds komfortabelt 3-1. Har bare sett bedre og bedre ut under Marcelo Bielsa og det vil overraske meg stort om de ikke får med seg poeng fra Britannia etter maktoppvisningen mot Derby forrige helg. Stoke har kun 1-3-4 på deres kamper og møter nå ligaens klart beste lag.

Tippetips: Leeds (Draw no Bet) – 1.74 hos Fansbet. 8/10 units.


 

Real Madrid v Sevilla

Lørdag 16:15

Real Madrid og Sevilla står begge med 33 poeng i La Liga, 10 poeng bak Barcelona på tabelltopp. Hjemmelaget har hatt en svært skuffende sesong og har allerede kvittet seg med Julen Lopetegui. Med tap her kan det se farlig ut for Santiago Solari også. Sevilla har hatt en mer enn godkjent sesong, men er fremdeles det lille nivået bak de aller beste i La Liga.

Real Madrid har vunnet 11 av deres 12 siste kamper på Bernabeu mot Sevilla (11-1-0), men etter en så trøblete sesong så tørr jeg ikke å spille på dem. Sevilla leverte en maktdemonstrasjon av en kamp mot Real Madrid hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i September når de knuste Real Madrid 3-0. De 12 siste oppgjørene innbyrdes har endt over 2.5 mål, så her kan man forvente mye mål og jeg synes det er det tryggeste spillet i denne kampen.

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.83 hos Fansbet. 7/10 units


 

Real Madrid fikk fire kort sist lagene møttes og har fått 16 kort på deres fem kamper i 2019 så langt, ett snitt på 3,2 kort per kamp.

Tippetips: Real Madrid Over 2.5 kort – 1.86 hos Fansbet. 5/10 units


 

RB Leipzig v Dortmund

Lørdag 18:30

Toppkamp i Bundesliga hvor serieleder Dortmund kommer på besøk til Red Bull Arena mot Leipzig. Leipzig har tatt 23 av deres 31 poeng på hjemmebane denne sesongen. Dortmund vant 4-1 hjemme på Signal Iduna Park da lagene møttes tidligere i sesongen.

Leipzig har sluppet inn færrest mål i ligaen med sine 17 mål, men møter nå det mestscorende laget i ligaen med sine 44 mål. Kun Bayern München har tatt flere poeng enn Dortmund (17) på bortebane denne sesongen så dette kan bli en svært jevn kamp.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.66 hos Fansbet. 7/10 units


 

Inter v Sassuolo

Lørdag 20:30

Inter har kun scoret mer enn ett mål i to av deres åtte siste ligakamper i Serie A og har kun vunnet en av dem med mer enn ett mål. Sassuolo ligger midt på tabellen som vanlig og både scorer og slipper inn mye mål som alltid, men de har kun tapt fire av deres 20 siste kamper med mer enn ett mål.

Sassuolo har vunnet de fire siste kampene innbyrdes mot Inter og man må helt tilbake til 2014 for å finne sist Inter slo Sassuolo med mer enn ett mål.

Tippetips: Sassuolo +1.5 (Asiatisk) – 1.71 hos Fansbet. 6/10 units


 

Caen v Marseille

Søndag 17:00

En av sesongens store skuffelser må være Marseille som kun har to seire på deres 15 siste kamper (2-3-10), men kan faktisk ved seier kun være tre poeng bak Lyon på den viktige 4. plassen. Det er stor misnøye med Rudi Garcia & Marseille om dagen, men jeg synes ikke de har vært så dårlige spillemessig som resultatene skulle tilsi. Hadde fortjent en del mer poeng og møter nå et Caen-lag som de pleier å ha svært god kontroll på.

Marseille har vunnet deres seks siste kamper innbyrdes mot Caen, har holdt nullen i fire av dem og vunnet med mer enn ett mål fem ganger. Jeg tror Marseille vinner og kanskje Mario Balotelli kan skyte liv i Marseille igjen? Sistnevnte er svært nær en overgang fra Nice.

Tippetips: Marseille til å vinne – 1.86 hos Fansbet. 5/10 units