Skrevet av Christopher Vagnild


Ny uke, nye muligheter. Havnet på feil side sist uke, men nå er vi tilbake for å reise kjerringa. Nattens meny har et par muligheter jeg synes ser bra ut.

Washington Wizards – New York Knicks

21:00

Etter nattens sweep (2/2) er vi tidlig på ballen med en linje jeg synes ser veldig snill ut. Poenglinjen ligger på over/under 228 i dette oppgjøret, noe jeg synes er noen poeng for høyt. Knicks scorer ikke mye poeng og Wizards er utrolig av-og-på i sine oppgjør om dagen. De mangler også John Wall, som selvsagt betyr mye for dem. Det skal sies at Bradley Beal fører laget relativt godt, men at et lag preges når deres beste spiller er ute er naturlig.

I ni av de ti siste innbyrdes har kampene gått under 228 poeng. New York har tapt ni av de ti siste og har score under 110 i ni av ti også. Dersom Wizards leverer på et greit nivå kan jeg se for meg at dette blir en komfortabel kamp der ingen av lagene vil tømme seg helt. Det er også en faktor at dette er en tidlig kamp som spilles i London, altså to lag som har reist langt (jetlag?) og spiller på et annet kontinent i helt andre tidssoner enn de er vant med.

Tippetips: Under 228 poeng1.90 hos Fansbet


 

Gårsdagens tips:

Dallas Maverics – San Antonio Spurs

02:30

Her har vi et spennende oppgjør. Vi har Mavs med deres wonderboy Luka Doncic, som tilbyr Mavs noe de ikke har sett på lenge (spesielt ikke fra en rookie). En spiller som kan gjøre det unike og avgjøre kamper på egenhånd. På den andre siden har vi felleskapet Spurs, gutta som sverger til systemet og vinner, ikke alltid nydelig, men jevnt og trutt.

Akkurat dette mener jeg blir essensen i nattens oppgjør også. En rutinert coach og stall vet hvordan man skal spille rundt motstanderens svakheter og nå som sesongen er halvveis er de godt jobbet inn og har klare oppgaver. Spurs har vunnet åtte av de ti siste innbyrdes, der siste gikk til overtime i Dallas.

Markedet sier at det er dødt løp, og da mener jeg verdien ligger på det beste laget: Spurs. Når man får servert 1.95 hos Fansbet (markedsledende) så tar vi den.

Tippetips: San Antonio Spurs –  1.95 hos Fansbet


 

50279708_569588156850397_5927773510997901312_n.png

 

Detroit Pistons – Orlando Magic

01:00

Nattens tidligste oppgjør er mellom to ordentlig slugger-lag. Detroit som virker helt motivasjonsløse og Orlando Magic som er på stedet hvil fra tidligere år. Grunnen til at denne kampen er interessant er det elendige forsvarsspillet til Pistons. De har spillere som på papiret er gode forsvarere og skal ha gode muligheter til å slå godt fra seg, men det er ingen ting å hente der om dagen. At et lag med Blake Griffin og Andre Drummond, i Eastern Conference, ikke skal til play-offs sier en del.

Her tror jeg Nikola Vucevic kommer til å ha gode arbeidsforhold. En mer bevegelig ‘center’ enn Drummond skal få til å manøvrere seg godt rundt. Drummond har nok litt tyngde på sin side og er vanskelig å slå i ‘posten’, men overraskende nok er Vucevic høyere og virker mer mobil. Han ligger også på ~77% ‘free-throw’ skyting og kan fort få seg flere runder til linjen i denne matchupen.

Tippetips: Nikola Vucevic over 19.5 poeng – 1.80 hos Fansbet