Skrevet av Shayan Jalilian


Søndag er det duket for LaLiga-fotball og alle de store kanonene, Atlético, Barcelona, Sevilla og Real Madrid skal i aksjon for å kjempe om tre viktige poeng.

 

Athletic Club – Sevilla

Søndag 16:15

Baskerlands stolthet sliter tungt denne sesongen, og for første gang på lang tid så ser det ut som at det er en reel mulighet for at de kan rykke ned. Athletic Club som kun har spillere fra egen region ligger helt nede på en 17.plass og har kun plukket 19 poeng etter halvspilt sesong. Noe må gjøres, men da hjelper det ikke stort at det er Sevilla fra Andalucia som er morgendagens motstandere. Pablo Machíns mannskap spiller nydelig fotball og befinner seg på en 3.plass, kun to poeng bak Atlético Madrid som ligger på plassen foran.

I denne kampen tror jeg det blir mye action og scoringer. 4/5 siste kampene i LaLiga der Sevilla har vært involvert har endt med at begge lag har scoret, og det tror jeg vil bli tilfelle i morgen også. Athletic Club vet at de trenger poeng for å få litt pusterom, mens Sevilla også trenger poeng for å holde tittelhåpet åpne så lenge som mulig. Her tror jeg begge lag scorer.

Tippetips: Begge lag scorer1.76 hos Fansbet

 

Real Betis – Real Madrid

Søndag 20.45

Ai! For en fantastisk godbit søndagen avsluttes med! Estadio Benito Villamarin er utsolgt, og Spanias beste supportere kommer til å piske frem sine gutter, og aldri før har vel Real Betis hatt en større sjanse til å slå Real Madrid enn det de har i morgen.

Quique Setiens mannskap har denne og forrige sesong sjarmert alt og alle med sin vakre spillestil og de er denne sesongen videre i Europa League, samt at de per nå ligger på 6.plass på tabellen, kun fire poeng bak Real Madrid som ligger på 5.plass.

Real Madrid har som sagt skuffet stort denne sesongen og sliter noe enormt med skader. Asensio, Courtois, Vinicius, Llorente og Gareth Bale er alle uaktuelle til morgendagens kamp, og fotballen som Real Madrid har spilt de siste ukene har vært bekmørkt å se på. Jeg tror faktisk at Real Betis kommer til å kjøre over Real Madrid i denne kampen, og er faktisk ganske overrasket over oddsen man får på hjemmeseier. Har lenge hatt en følelse på at Betis tar denne kampen, og jeg tror fort det kan bli stygt for Real Madrid, spesielt på Villamarin foran heltente spillere og supportere.

Tippetips: Real Betis 3.25 hos Rizk