Skrevet av Shayan Jalilian


Real Madrid – Real Sociedad

18:30

Real Madrid har skuffet gjentatte ganger denne sesongen, og de er nok svært lystne på å gi Bernabéu-publikummet en opptur etter en marerittsesong hittil. Los Blancos har slitt stort etter Ronaldo-salget og avgangen til Zidane, og befinner seg nå på en smått sjokkerende 5.plass på tabellen, og vet at de ikke har råd til å tape flere poeng skal de ha håp om seriegull.

Rizk har oddsboost på dagens kamper i La Liga – Sjekk de ut her!

Bortelaget, Real Sociedad, besluttet å sparke Asier Garitano, og i morgen er det Imanol Alguacil som kommer til å stå på sidelinjen og lede mannskapet sitt. La Real er et av de lagene som har skuffet mest denne sesongen, og befinner seg per dags dato på en 15.plass på tabellen. De kommer til Bernabéu med fire strake tap, og i likhet med Real Madrid, trenger de alle poengene de kan få.

Real Madrid har vært enormt svake offensivt og defensivt denne sesongen. Marcelo har slitt, og etterlater seg store rom defensivt hele tiden. Real Sociedad kommer med en sterk tropp, der blant annet Willian Jose, Adnan Januzay og Mikel Oyarzabal er klare til å spille. Jeg mener de skal ha gode forutsetninger til å skape trøbbel for Madrid-laget, og i likhet med andre tippetipset, spiller vi også begge lag scorer i denne kampen.

Tippetips: Begge lag scorer 1.69 hos Rizk