Skrevet av Anders Lilletvedt


En sjelden, men deilig midtuke-runde i Bundesliga foran oss! Traff meget bra på Bundesliga i helgen der samtlige tre spill gikk inn, blant annet et longshot til 4.00. Har sett ut et par mine tips til denne runden også.

coolbet jk

Borussia Mönchengladbach – Nürnberg

Tirsdag 18:30

Borussia Mönchengladbach går inn i runden på en sterk 2. plass med 30 poeng, men er hele ni poeng opp til Dortmund på 1. plass. Mönchengladbach har vunnet samtlige av deres syv hjemmekamper på Borussia-Park denne sesongen og tar nå i mot det dårligste bortelaget i ligaen, Nürnberg, som har 0-2-5 på deres syv bortekamper. Gladbach var heldige som fikk med seg poeng borte mot Hoffenheim i helgen, men er som sagt et helt annet lag på hjemmebane. Gladbach har vunnet med mer enn ett mål i åtte av deres ni seire denne sesongen.

Nürnberg ligger nest sist i Bundesliga med kun 11 poeng etter 15 kamper og har ikke vunnet i ligaen siden slutten av September. Har desidert verst form i Bundesliga, med kun seks poeng på deres 10 siste kamper og skal nå opp mot ligaens beste hjemmelag. De har tapt syv kamper denne sesongen med mer enn ett mål og har flere HT/FT-tap i Bundesliga enn noen andre lag med sine fem.

Ligaens beste hjemmelag mot ligaens svakeste bortelag. Bør være en enkel seier for Mönchengladbach og jeg tror de vinner med både handicap og ved HT/FT (pause/full tid).

Tippetips: Mönchengladbach -1 (Europeisk) – 1.97 hos Coolbet

Longshot: Mönchengladbach HT/FT – 2.03 hos Coolbet


 

velkomst.png

Düsseldorf – Borussia Dortmund

Tirsdag 20:30

Bunn mot topp når Düsseldorf tar imot ligaens suverene serieleder i Borussia Dortmund. Düsseldorf står med 12 poeng etter 15 kamper og har to poeng opp til trygg plass og to poeng ned til sisteplass. Er svært viktig for Dusseldorf å score først, for de ni gangene motstanderen har scoret først har de ikke vunnet en eneste kamp 0-1-8.

Dortmund leder Bundesliga overlegent og har nå vunnet seks kamper på rad i ligaen. Har sett fantastiske ut under Lucien Favre og har enda til gode å tape i ligaen (12-3-0). Paco Alcacer (11G, 0A), Marco Reus (10G, 5A) og Jadon Sancho (5,7) har vært bortelagets viktigste spillere denne sesongen og det er forventet at de to sistnevnte vil starte, mens Mario Götze starter på topp.

Dortmund er naturligvis store favoritter til å vinne denne kampen og jeg tror de innfrir forventningene. Bør innfri -1 handicap enkelt. Har så god og bred stall at dersom noen spillere hviles/benkes så vil det ikke utgjøre noe nevneverdig forskjell.

Tippetips: Dortmund -1 (Asiatisk) – 1.68 hos Coolbet

Longshot: Dortmund -1 (Europeisk) – 2.25 hos Coolbet


Mainz – Eintracht Frankfurt

Onsdag 20:30

10. plasserte Mainz møter et av årets overraskelser i Eintracht Frankfurt. Hjemmelaget har scoret i syv hjemmekamper på rad, men har kun scoret 14 mål på 15 kamper denne sesongen, kun Stuttgart (11) har scoret færre. De har tapt alle deres fire kamper mot topp fire og møter nå 5. plasserte Frankfurt.

Frankfurt har vært en av sesongens overraskelser og ligger på en sterk 5. plass, mye takket være spissduoen deres, Luka Jovic og Sebastian Haller. I topp fem ligaene har kun Lionel Messi vært involvert i flere mål enn Sebastian Haller (9G, 8A) denne sesongen. Frankfurt startet sesongen svakt, men har ikke sett seg tilbake siden. De 10 siste kampene har kun Dortmund tatt flere poeng (28) enn Frankfurt (22). I fire av deres seks siste seire har de vunnet + begge lag har scoret.

Selv om Mainz skulle finne på å score så tror jeg ikke det holder med ett mål mot Frankfurt. De scorer for lite og jeg tror duoen til Frankfurt på topp vil herje mot forsvaret til Mainz.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.73 hos Coolbet

Longshot: Frankfurt vinner + Begge lag til å score – 4.20 hos Coolbet