Skrevet av Marius Nyman


Forrige runde endte med halv gevinst på Juventus og et surt push på Sassuolo som rotet bort en 3-1 ledelse på slutten. Hele runde 15 var galemathias. Vi fikk servert syv røde kort! Noen av dem på overtid. Kamper ble avgjort på overtid, helst med et snev av røde kort der og. Cagliari ligger under 0-2, men berger altså ett poeng etter to røde og ett mål på overtid. Dette er italiensk ball på sitt beste. Det laget som i hermetegn har imponert meg mest i det siste er Empoli. Jeg hadde ikke troen på Iachini, men mannen har fått Empoli opp på en 14. plass.

Fanboosts
Sjekk ut helgens oddsboost i Serie A hos Fansbet (fanboost i menyen)

 

Torino – Juventus

Derby della Mole. Italias eldste derby blir servert på lørdag kl 20:30 i Torino. Juventus er overlegne i serien og må til Sveits for å få seg en nesestyver. Man kan argumentere for at resultatet ikke hadde noe å si grunnet Man Utd sitt tap. Uansett sitter de italienske lagene med penn og papir å ser kampen i reprise x antall ganger. Torino ligger på en 6. plass per nå og er absolutt med i kampen om Europa. Man skulle tro dette skyltes deres enorme hjemmebanefordel? Det stemmer ikke. Torino har bare vunnet 3 hjemmekamper denne sesongen. Det er borte de har hentet poengene sine så langt denne sesongen. Hvorfor det er sånn kan forklares med hvordan laget er bygd opp. Med vingbacker og løpsmaskiner på midten. Det er kun Iago Falque som kan dra av og skape ubalanse. Bortebane passer dette Torino-laget utmerket. Hvor de kan ligge å kontre uten ball. Dette får de altså ikke gjøre hjemme.

Jeg kan ikke se for meg Torino spille ut Juventus. Her blir det en stram femmer og kontringer som gjelder. Det vil alltid være prestisje i disse oppgjørene, men jeg tror Torino vil være fornøyd med en U, selv hjemme på Grande Torino. Juventus kommer til å reise kjerringa etter Sveits å gå for en seier. Det lukter en ettmålsseier, maks to.

Oddstips: Juventus -0.751.78 hos Fansbet


SPAL – Chievo

SPAL i en ganske dårlig form møter et Chievo som har sluttet å tape, men begynt å spille uavgjort. Chievo jakter fortsatt sin første seier og det begynner å bli kritisk for de flygende eslene. 3 poeng etter 15 kamper inkludert -3 poeng i straff er ingen gunstig situasjon. De er på deres tredje trener for sesongen. Likevel ser jeg faktisk verdi i dette Chievo-laget. De er eksperter på å dra i land en U. SPAL er ikke seg selv, eller der de var i starten av sesongen. Det lukter U i Ferrara.

Oddstips: Chievo + 0.5 til 1.84 hos Fansbet