Skrevet av Anders Lilletvedt


For en spennende Champions League-runde vi har i vente! Siste kamp i gruppespillet skal spilles og mange av gruppene kan bli snudd på hodet etter uken. Champions League har vært en suksess bettingmessig så langt og vi satser på at det fortsetter slik. Her er mine tips til runden.

Shakhtar Donetsk – Lyon

Onsdag 21:00

Manchester City er allerede videre i Gruppe F, mens Shakhtar Donetsk og Lyon må kjempe om den siste plassen videre. Ved tap for Shakhtar Donetsk kan også Hoffenheim ta over Europa League-plassen deres dersom Hoffenheim slår Manchester City. Sist lagene møttes endte det 2-2 i en svært sjanserik kamp som kunne hatt mye flere mål.

coolbet jk
Husk å åpne dagens luke i julekalenderen til Coolbet!

Alle kampene til disse lagene i Champions League har sett at begge lag scorer + over 2.5 mål og det vil sjokkere meg dersom det ikke skjer i en så viktig kamp som dette. Spillet til denne kampen er da begge lag til å score + Over 2.5 mål.

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.83 hos Coolbet


 

Tidligere tips:

Barcelona – Tottenham

Tirsdag 21:00

Barcelona er allerede videre i Champions League, mens den viktige 2. plassen står mellom Tottenham og Inter som begge har syv poeng før siste runde. Barcelona vant 4-2 da lagene sist møttes, i en kamp hvor Lionel Messi terroriserte Tottenham-forsvaret.

Tottenham har en enorm oppgave foran seg da de mest sannsynlig trenger tre poeng for å avansere, men skal nå møte et Barcelona-lag som ikke har tapt på hjemmebane i Champions League siden 13/14-sesongen. Skulle gjerne tro at Barcelona ville hvile noen spillere siden de allerede er videre, men det er ikke tilfellet under Ernesto Valverde.

lionelmessi0410a.jpg

Kommer til å stille tilnærmet toppet og når Tottenham må satse offensivt så åpner det veldig for kontringsmuligheter for Lionel Messi og Co. Tottenham har klart mest å spille for, men det er få ting som er vanskeligere enn å måtte satse offensivt mot Barcelona hjemme på Camp Nou. Jeg tror Barcelona vil kontre Tottenham i senk og Lionel Messi vil være hovedarkitekten, som så mange ganger før. Messi til å score over 1.5 mål til 5 i odds hos Coolbet er en gavepakke med utgangspunktet til denne kampen.

Tippetips: Barcelona til å vinne – 2.02 hos Coolbet

Longshot: Lionel Messi Over 1.5 mål – 5.00 hos Coolbet

 

Røde Stjerne – PSG

Tirsdag 21:00

Røde Stjerne kan i teorien ta Europa-League plassen til Liverpool dersom de vinner og Liverpool taper mot Napoli, men det vet vi alle at ikke skjer. PSG er storfavoritter til å gå videre fra gruppen og er videre med uavgjort eller bedre i denne kampen. Slo Røde Stjerne 6-1 på hjemmebane sist lagene møttes og det bør være grei overkjøring i denne kampen også.

Neymar var hovedarkitekten sist lagene møttes og scoret hattrick og har vært enormt god denne sesongen. Har ingen nevneverdige skader og skal derfor vinne komfortabelt igjen mot et svakt Røde Stjerne-lag.

Tippetips: PSG -2 (Asiatisk) – 1.89 hos Fansbet

Longshot: PSG -2 (Europeisk) – 2.45 hos Coolbet

 

Liverpool – Napoli

Tirsdag 21:00

Hovedkampen denne runden og for en kamp det blir! Napoli topper dødens gruppe før denne kampen og vil med uavgjort eller bedre være videre i Champions League, mens Liverpool er avhengige av å vinne 1-0 eller med to eller flere mål så lenge PSG vinner mot Røde Stjerne.

48120769_316026595671300_6418525734188351488_n

Fjorårets finalist er naturligvis favoritter til å vinne denne kampen, men man må også ta i betraktning at Napoli var det klart beste laget i motsatt oppgjør når de vant 1-0. Ingen av lagene mangler noe særlig med spillere, men det er et stort tap for Liverpool som mangler Joe Gomez som knakk foten for kort tid siden.

Liverpool må satse veldig offensivt og Napoli vil kontre med fotrappe spillere i Lorenzo Insigne og Dries Mertens. Det bør bli mål i denne kampen og jeg tror vi vil se mål begge veier. Liverpool er favoritter til å vinne, men Napoli så best ut lagene møttes, så jeg tørr ikke å spå et utfall. Begge lag til å score + Over 2.5 mål blir tipset til denne kampen.

Tippetips: Begge lag scorer + Over 2.5 mål – 1.86 hos Fansbet