Skrevet av Marius Nyman


For en start på runde 15! Juventus – Inter aka Derby d’Italia. Her er det mye historie for de som vil lese seg opp på det. Juventus er fortsatt suveren i serien og lagene bak må virkelig henge i.

Vi nærmer oss halvveis og status er at Roma har 14 poeng mindre enn samme tid i fjor. Det lukter av både Monchi og Di Francesco. Milan har fått tyn men ligger faktisk på CL-plass. Bakayoko har plutselig blitt en fotballspiller igjen. Rart hva tillit og selvtillit kan gjøre for en spiller.

julegenser cb
Sjekk ut helgens kampanje fra Coolbet hvor du får en julegenser som ny kunde!

Juventus – Inter

Fredag – 20:30

Juventus er fortsatt suveren i Italia. Derfor er det deilig med derbyer som dette. Som setter ting på spill uavhengig av plassering på tabellen. Juventus har enda ikke tapt i serien. Inter vil selvfølgelig gjøre noe med det. De ønsker først og fremst å holde følge med Napoli og holde Milan baks seg. Spørsmålet er om de kan matche Juventus. Inter må klare seg uten Radja. Juventus har tilnærmet fullt lag med Sandro som tvilsom.

Inter er i en litt seig stim og spillet sitter ikke helt. Man vet aldri i derbyer men Juventus er fortsatt ett og kanskje to hakk over. Jeg ser mest verdi på Juventus og må dermed kjøre HC. Juve slipper inn lite mål og spesielt hjemme mot Inter.

 

Tippetips: Juventus -0.75 (Asiatisk) – 1.70 hos Fansbet

Fanboosts
Spill på helgens oddsboosts hos Fansbet i Serie A og flere ligaer!

Sassuolo – Fiorentina

 Søndag – 12:30

To lag som kom forrykende ut fra startblokkene i serien, men som nå er i en seig periode. Og da spesielt Fiorentina. Det hjelper ikke at de skal spille borte. Utenfor Firenze trives ikke Piolis mannskap. De har enda ikke vunnet borte og skal til Mapei Stadium. Dette kan bli tøft. Problemet er at Sassuolo også er i en trå stim. Men tar man oddsen i betraktning lukter det mest verdi på hjemmelaget. Jeg venter bare på at det virkelig skal løsne igjen for De Zerbi og guttene. Det er gode muligheter mot et Fiorentina blottet for selvtillit. Sassuolo har fortsatt heng på EL-plass og gir ikke den fra seg uten videre. Jeg mener verdien er glimrende på Sassuolo +0.

Tippetips: Sassuolo +0 (Asiatisk) – 2.02 hos Fansbet