Skrevet av FPLPiglet


Runde 16 er ikke langt unna, og vi i Tippefans har fått ekspert-hjelp fra en dyktig FPL-skribent i FPL Piglet som har skrevet for FantasyFans.

Marko Arnautovic (7.2m) gikk av med skade i kampen mot Cardiff, og er ikke ventet tilbake før i 2019. Raheem Sterling (11.5m) satt på benken hele kampen mot Watford. David Silva (8.7m) gikk av etter 72 minutter. Vi regner med begge starter mot Chelsea til helgen. Mohamed Salah (13.0m), Trent Alexander-Arnold (5.3m) og Roberto Firmino (9.2) startet alle på benken mot Burnley. Det samme gjør Dele Alli (8.9m) for Tottenham. Sadio Mané (9.8m) og Andrew Robertson (6.5m) slet begge med småskader, og var ikke med i troppen mot Burnley.

 

Gameweek 16

 

Bournemouth – Liverpool

Ryan Fraser (6.2m) og Callum Wilson (6.9m) skapte begge problemer for Huddersfield. Hjemme mot de røde fra Merseyside vil de få det tøft. Samtidig er Bournemouth sterke på hjemmebane, så ville vurdert og starte alle offensive Bournemouth-spillere denne runden. Klopp valgte å hvile alle sine viktigste spillere i midtuka. Derfor regner vi med at alle som er nevnt over kommer til å starte.

Liverpool med sine beste fra start? Coolbet gir 1.66 i odds på at de røde vinner!

Arsenal – Huddersfield

Pierre-Emerick Aubameyang (11.2m) har scoret på ni av sine ni siste skudd (før Man United) og er i kalasform for tiden. Lite tyder på at det skal stoppe opp med det første. Fansbet har 1.46 i odds på at han scorer mot Huddersfield i helgen. Alexandre Lacazette (9.6m) starter på benken for andre kamp på rad i runde femten. Om han matches rolig etter skade eller har mistet plassen i startelleveren vet vi ikke.

Pierre-Emerick-Aubameyang

 

Chelsea – Man City

Det skal spilles storkamp i London under flomlys på lørdag. Ikke godt å si hva man kan forvente. Én ting som er sikkert er at Raheem Sterling (11.5m) blir å starte for de lyseblå. Sergio Kun Agüero (11.3m) er derimot tvilsom. Kanskje på tide å finne en erstatter til argentineren? Sarri topper nok laget mot Manchester City, så du kan spille både Eden Hazard (11.0m) og Marcos Alonso (7.1m).

Målscorer-odds hos Rizk: Raheem Sterling – 2.62 | Eden Hazard – 2.75

 

Rundens signeringer

Pierre-Emerick Aubameyang

Myten fra Gabon er i storform og er en veldig populær mann på transfermarkedet. Har steget flere ganger i pris de siste dagene. Kapteinsrotasjonen mellom han og Harry Kane (12.4m) er også veldig fin på lang sikt.

Felipe Anderson

Med Marko Arnautovic (7.2m) ute i over én måned må noen plukke opp hansken. Vi tror at den lynhurtige brasilianske vingen kan gjøre nettopp det.

Arnautovic-erstattere

Mange sitter med østerrikeren, og han må erstattes. I det prissjiktet er det mange fine alternativer. Den beste er kanskje Callum Wilson (6.9m). Han har et veldig tøft kampprogram, men viste mot Manchester City at han kan score mot hvem som helst. Andre gode alternativer er Raul Jiménez (6.0m), Aleksandar Mitrovic (6.6m) og Wilfried Zaha (6.7m).

coolbet jk
Åpne dagens luke i Coolbet sin julekalender!

Rundens kaptein

Pierre-Emerick Aubameyang er nok det heteste kapteinsvalget denne runden. Møter Huddersfield på hjemmebane. Vi forventer en enkel seier.

Mohamed Salah leverer veldig jevnt. Fikk hvile i midtuka, så han er klar til å starte mot Bournemouth.

Harry Kane møter Leicester borte. Har i likhet med Salah vært jevn i det siste.
Raheem Sterling er et valg utenom det vanlige. Møter Chelsea i en tøff bortekamp. Likevel sammenlignes han med fjorårets utgave av en viss egypter. Han har et enormt tak og slår fort David Luiz i løpsduell på lørdag.