Skrevet av Martin Stallvik


Mye god underholdning i NHL både natt til onsdag og torsdag, her har jeg sett på noen av de som kan by på mest underholdning – deriblant en omkamp fra Stanley Cup-finalen.

coolbet jk
I julekalenderen til Coolbet finner du fine premier hver dag!

Pittsburgh Penguins – Colorado Avalanche

01:00 – onsdag

Penguins sliter om dagen og står med to strake tap, deriblant 6-3 borte mot nettopp Avalanche. Noe flatterende resultat, men uansett. Problemet er heller defensivt enn offensivt, og det gjenstår å se om unge Pettersson som ble tradet til laget natt til tirsdag kan bidra til å stabilisere bakover. Murray og Schultz er fortsatt savnet i oppstillingen.

Avalanche har virkelig fått fart på sakene sine, og denne sesongen presterer de også på borteis. Står med seks strake seire på reisefot, senest 2-0-seier borte mot Red Wings.

Som sagt er problemet til Penguins mer bakover enn fremover, og jeg tror derfor vi kan få en åpen og morsom kamp med flere scoringer. Avalanche har scoret over 2.5 scoringer i fem av de seks siste borte. Guentzel står med poeng i de fire siste og spiller på linje med Crosby som er i stor form om dagen med fem scoringer på de tre siste kampene, deriblant et hattrick mot Avalanche.

Tippetips:

Colorado Avalanche over 2.5 scoringer – 1.65 hos Rizk

Jake Guentzel over 0.5 poeng – 1.60 hos Coolbet

Sidney Crosby-scoring – 2.60 hos Fansbet

 

Vegas Golden Knights – Washington Capitals

04:00 – onsdag

Det er duket for nok en omkamp av fjorårets Stanley Cup-finale, som Capitals som kjent vant. Vant gjorde de også i det første møtet denne sesongen med sifrene 5-2.

Begge lag har vært i solid form den siste tiden. Golden Knights sto med fem strake seire før de møtte veggen i Edmonton i forrige kamp og tapte 2-1. Washington hadde på sin side syv strake seire før de kastet bort en 5-1 ledelse til 5-6-tap (!) mot Ducks i forrige kamp.

rizk julekalender
Rizk gir deg valget mellom tre forskjellige gaver i hver luke av deres julekalender!

Markedet har lagt seg høyt på Capitals-scoringer i denne kampen, kanskje forståelig ettersom Golden Knights har holdt nullen i fire av de fem siste hjemmekampene, dog mot lag som har spilt jevnt over dårligere på borteis. Capitals har scoret over 2.5 mål på bortebane i åtte av 12 kamper denne sesongen i tillegg til de tre siste møtene her.

Pacioretty har også begynt å finne formen og står med seks poeng på de fire siste kampene for Golden Knights, slik at det må prøves.

Tippetips:

Washington Capitals over 2.5 scoringer – 1.80 hos Coolbet

Max Pacioretty over 0.5 poeng – 1.81 hos Coolbet

 

San Jose Sharks – Carolina Hurricanes

04:30 – torsdag

Sharks vant endelig en kamp da de slo Canadiens 3-1 borte etter å ha tapt de fire foregående. Hjemme i San Jose har de dog vært bedre, og står med seks seire på de siste åtte.

Hurricanes har vært gode i perioder spillemessig, men når de hverken klarer å score nok eller tette igjen nok – så blir det dårlig med poeng. Etter å ha vunnet de to første på borteis har det kun blitt tre seire på de ti neste forsøkene, seneste et 2-0-tap mot ganske så svake Kings.

Man snakker ofte om å få den andre seieren etter å ha tatt den første på en stund, og her tror jeg Sharks ønsker å vinne denne litt ekstra for å få litt flyt igjen.

Tippetips:

San Jose Sharks vinner – 2.15 hos Fansbet