Skrevet av Christopher Vagnild


 I dag er en helt sinnsyk sportsdag! VM i sjakk, full Champions League runde og mange tunge kamper i NBA til sist. Grunnet litt dårlig tid blir innlegget litt kortere enn vanlig, men analysen er, selvfølgelig, fortsatt gjort grundig.

New Orleans Pelicans – Washington Wizards

02:00

Her finner vi en utrolig høy linje på over/under 240.5 poeng totalt. Greit nok at Pelicans scorer neste mest i ligaen (og slipper inn nest mest poeng), men 240.5 er så høyt at jeg ikke vil røre den. Washington Wizards’ kamper ender også generelt sett med mye poeng som støtter opp linjen til dels. Her vil jeg heller går på en annen variant med handikap på Pelicans. Jeg føler potensialet til Pelicans er skyhøyt, mens risikoen for at Wizards klinker til med sesongbeste er relativt lav.

Washington Wizards er 2-7 på bortebane og mangler i tillegg Dwight Howard. Om Dwight Howard er et stort tap er diskutabelt, men han ville sansynligvis startet kampen om han var frisk.

Tippetips: New Orleans Pelicans -5.5 – 1.90 hos Fansbet

 

Oklahoma City Thunder – Cleveland Cavaliers

02:00

En av mange kamper som er spådd til å bli en blowout i natt. OKC har funnet rytmen og viser, til dels, det potensialet det laget innehar – og da er de farlige for hvem som helst. Cavaliers spiller for så vidt også til sitt potensial som er på den andre enden av skalaen.

Vi skal se på poenglinjen til Steven Adams. Cleveland slipper i snitt til 20.2 poeng per kamp fra Centers, og da Steven Adams er en av de bedre centerne i ligaen ligger det an til å følge den linja. Han skal opp mot Tristan Thompson, som for så vidt har fått «en ny vår», og burde løse den oppgaven greit.

Det at Russell Westbrook er tilbake i form, og det samarbeidet de har, gjør at dette spillet blir fristende. Adams scoret i sist kamp 12 poeng mot et mye sterkere Denver Nuggets, og snitter 15.5 poeng per kamp så langt i år.

Tippetips: Steven Adams over 12.5 poeng – 1.68 hos Fansbet