Skrevet av Marius Nyman


Huggern har roet seg etter det røde kortet mot Juventus. Chievo er på null poeng! Juric henger i en tynn tråd allerede og Empoli fikk effekt av sparkingen. Serie A er altså der vi liker den. Det italienske landslaget klarte ikke å vinne sin gruppe i Nations League, men man så klare forbedringer. Barella blir ikke lenge i Cagliari.

Inter – Frosinone

Lørdag 20:30

Inter fikk seg en real smell borte i Bergamo før landslagspausen. Det er den sykeste overkjøringa jeg har sett på en stund. Atalanta kunne ledet 4-0 til pause. Jeg tror og håper for Inter sin del at Spalletti har fått orden på guttene i landslagspausen . Inter sin form før det forsmedelige tapet var god, og jeg tror Inter kommer seg opp på hesten igjen.

Bli med på Rizk sin julekalender – premier verdt 1000 kr HVER dag

Frosinone har ikke tapt på fire kamper og er i en meget god periode. Det er ikke all verden av motstand de har møtt, selv om Fiorentina var en sterk prestasjon. Når de har spilt borte mot god motstand har de kommet til kort. Og Inter har masse kvalitet, ikke tvil på det. Inter har kun tapt mot Parma hjemme i år og etter det har de vært meget solide på Giuseppe Meazza.

Her må man gå for en HC-variant hvis det skal være noe verdi å hente. Jeg mener Inter kan putte både to og tre mål. Problemet er at lille Frosinone ikke har noe å tape. De skal spille på Giuseppe Meazza! Jeg går derfor litt rolig inn og legger meg på -1.5 linja.

Tippetips: Inter -1.5 (Asian)1.68 (Rizk)


 

Genoa – Sampdoria

Søndag 20:30

Derby della Lanterna! Dette er på bucket-listen min og burde være på de fleste sin. Dette kommer til å smelle. Det er to lag som fikk en god start på sesongen, men som virkelig har stoppet opp. Genoa har ikke vunnet på seks kamper! Og Sampdoria har ikke vunnet på fire. Begge lag har sluppet mye mål i det siste. Jeg tror på en jevn kamp med tøffe dueller og mye temperatur som det ofte blir i derbyer.

Sampdoria har et overtak når det kommer til dette derbyet. De har 37 seire, 35 uavgjort og 24 tap totalt mot Genoa. Genoa har 24 seire, 35 uavgjort og 37 tap. Hvert av lagene skårer i snitt litt over ett mål i derbyet. Styrkeforholdet mellom de to lagene har jevnet seg noe ut fra i fjor, og det skiller bare ett poeng mellom lagene. Jeg går for BTTS.

Tippetips: Begge lag scorer1.75 hos Rizk