Skrevet av Martin Stallvik


Det ble tre av fire spill inn og 19.3u i pluss forrige NHL-tips, dermed satser vi på å fortsette formen også denne gang. Torsdag er «Thanksgiving» i USA, og det vet amerikanerne å feire skikkelig med underholdning i form av idrett til beste sendetid for oss europeere!

Philadelphia Flyers – New York Rangers

19:00 fredag

To lag med helt motsatt formkurve som møtes her. Til tross for skader på Buchnevich og Zuccarello for Rangers, så har de vunnet fem av de seks siste. Til denne er det uvisst om Zucca blir klar. Flyers på sin side lider av skadekrise på målvaktene, med både nummer en Elliott og nummer to Neuvirth ute. Det betyr enten Pickard eller Lyon i mål. Lyon debuterte for sesongen sist mot Buffalo og fikk fire mål i mot før han ble trukket.

Det pleier å bli målrikt når disse to divisjonsrivalene møtes, og det tror jeg også det kan bli her. Giroux står med åtte scoringer så langt denne sesongen, og nettet senest i forrige kamp mot Buffalo. Sist lagene møttes i serien her satte han like godt inn et hattrick. En annen spiller som er i kanonform om dagen er gjestenes Chytil, som i anledning skadefravær har spilt på førsterekka og takket for tilliten med scoring i fire kamper på rad. Oddsen er fortsatt god, så vi satser på at det blir nummer fem. Kreider er også i god form om dagen og har scoret fire mål fordelt på tre av de fire siste kampene.

Tippetips:

Giroux-scoring – 2.75 hos Fansbet
Chytil-scoring – 3.95 hos Fansbet
Kreider-scoring – 2.95 hos Fansbet

 

Buffalo Sabres – Montreal Canadiens

22:00 fredag

Buffalo er i kanonform om dagen og står med syv strake seire etter 5-2 mot Flyers sist. Det har de ikke klart på 12(!) år. Canadiens på sin side er inne i en formdupp, og kommer fra et 5-2-tap borte mot Devils. Slik som Buffalo spiller om dagen er det umulig å spille imot dem, i hvert fall når man serveres gavepakker som man får hos Coolbet på dette spillet. Markedet ligger på 2.22 i skrivende stund.

Tippetips:

Buffalo Sabres vinner – 2.40 hos Coolbet

 

Boston Bruins – Pittsburgh Penguins

01:30 lørdag

To lag i ganske svak form, men det kan være i ferd med å endre seg for ett av lagene. Bruins har tapt tre av de fire siste kampene, senest 3-2 etter overtid borte mot Detroit. Laget er skadeskutt både defensivt og offensivt med viktige Bergeron, McAvoy, Chara, Moore og Carlo ute. Det betyr sin beste center og de fire fremste backene.

Penguins på sin side vant bare sin andre kamp på elleve forsøk(!) da de nedsablet Stars 5-1, mye takket være at kapteinen Crosby var tilbake etter skade og leverte en scoring og to målgivende. Pilen har pekt noe i riktig vei i det siste, og med alle skadene til Bruins er dette en perfekt anledning for gjestene til å ta sin andre seier på rad. Det er ikke ofte man får slik odds på Penguins!

Tippetips:

Pittsburgh Penguins vinner – 2.85 hos Rizk