Skrevet av Christopher Vagnild


I dag er det basketfri i forbindelse med Thanksgiving som er en stor greie i de forente stater. I morgen er det dog tilbake igjen, og klokken 18:00 (23. november) norsk tid – etter at Black Friday-opptøyene har roet seg – er gutta tilbake på banen og klar til dyst.

Vi har tidligere vært gode på å plukke rett side av oddsutviklingen og med et supertidlig spill som dette er det gode muligheter for å henge seg på! I skrivende stund er det relativt få spillselskap på markedet for disse kampene. Så vi benytter oss av de linjene som er tilbudt og om det finnes bedre tilbud i ettertid så er det bare ekstra flott for dere som leser.

 

Brooklyn Nets – Minnesota Timberwolves

18:00 – 23. november

Har vært mye innom Minnesota så langt i år. Har sett en del kamper og begynner å forstå hvordan det fungerer der. Den sterkeste trenden jeg har lagt merke til er at de ikke makter å dra i fra med en ledelse, der det føles ut som om at de er på et «run» kan du banne på at det runnet ikke har noe å si på sluttresultatet eller antall poeng scoret. Dette gir mer mening om man ser på over/under-linjene deres: Ni av de ti siste poenglinjene har gått under. En meget sterk trend der altså.

Brooklyn Nets på sin side hadde man ikke store forventninger til før sesongen og dermed har man lettere for å bli positivt overrasket. Synes de til tider spiller god basketball med høyt tempo og de har et lag med spillere man ønsker skal gjøre det bra.

Jeg synes Minnesota ikke er klare favoritter her. Et lag som har 0-8 på bortebane er sjeldent noe jeg ville spilt på som favoritter. Jeg vil personlig spille utfall både på strak vinner og med handikap. Jeg synes også poenglinja er noe høy med tanke på historikken til Timberwolves, så jeg velger å kjøre en variant der også:

Tippetips:

Brooklyn Nets +3 – 1.85 hos Rizk

Minnesota Timberwolves under 114.5 poeng – 1.75 hos Rizk

 

Lykke til!