Skrevet av Christopher Vagnild


Det er pause i klubbfotball, men NBA holder på som aldri før. Her er kveldens tips.

Minnesota Timberwolves – Memphis Grizzlies

21:30

Timberwolves har, siden sist vi spilte på dem, endret en del i stallen sin – Jimmy Butler dro endelig til Philly, og man fikk tilbake Robert Convington, Dario Saric og Jerry Bayless. Aller helst vil man ha en fornøyd Jimmy Butler, men jeg synes ikke dette var en dårlig avtale for ulvene da de får gode rollespillere og litt mer dybde på benken.

Memphis Grizzlies er i en god form om dagen og leverer tidvis nydelig basketball. Ledet an av Mike Conley og evigunge Marc Gasol har de et sterk defensivt lag som ikke er lett å bryne seg på. Mener de skal matche godt opp mot truslene Minnesota besitter.

Tidligere oppgjør mellom disse to har vært lavt-scorende der favoritten ikke har forsvart handicaplinjen – Jeg tror ikke dette vil være noe unntak. I skrivende stund ligger handikapet på 5.5 i favør Minnesota. Jeg mener den er relativt korrekt og finner ikke verdi i noe som kan ende begge veier.

Det som derimot er interessant er over/under-linja som er på 212. Vi ser på trendene at underlinja er godt representert i begge lag – spesielt med tanke på at Timberwolves har flere nyervervelser som fortsatt spilles inn.

Vi skal også spille mot Timberwolves’ egenskaper til å fange returer. Her er de nest dårligst i hele NBA og tillater i snitt ~50 rebounds per game. Når man får servert ei linje på 5.5 hos Kyle Anderson som snitter ca. 7 må man kjøre på der.

Tippetips:

Under 212 poeng – 1.93 hos Fansbet

Kyle Anderson over 5.5 rebounds – 1.70 hos Coolbet