Skrevet av Christopher Vagnild


Som vanlig har vi plukket ut to spill til nattens NBA. Har i det siste hatt dårlig hell med variansen, vi finner gode spill der oddsen synker mot kampstart men som ender med at gutta ikke leverer varene. Vi kan ikke gjøre noe mer enn å finne de spillene som gjør at vi vinner over lang sikt. Og med det i bakhodet har vi plukket ut disse.

 

Houston Rockets – Golden State Warriors

02:00

Vi skal selvfølgelig nok en gang tilbake til Houston til det som er, i mine øyne, nattens mest interessante oppgjør. Houston har fem seiere på de syv siste kampene og virker til å være i godt slag om dagen – på banen i alle fall. GSW på sin side har skader/suspensjoner på flere av de faste starterne, hhv. Curry og Green.

Vi skal se på de tidlige linjene på Kevin Durant. I og med at Curry og Greene er ute blir det mye tid på ballen for Durant. De to guttene snitter til sammen 13.5 rebounds per game, og noen må plukke de opp. Nå vil sannsynligvis ikke Durant gjøre opp for alle sammen, men i fellesskapet er han den som har høyest ballshare.

Houston Rockets gir også opp mange skudd (25/30 i NBA med 47.3 FG%), både trepoengere og under kurven – noe som taler for spillet vårt. Liten sjanse for blow-out her også som betyr gode minutter for starterne.

De siste kampene har Kevin Durant notert seg for 6, 9, 11, 10 og 3 assists. Så det skal være gode muligheter for å innfri denne linjen. Vil personlig gå inn med en solid innsats her, da jeg synes dette er et meget solid spill.

Tippetips: Kevin Durant over 5.5 assists – 1.68 hos Fansbet

 

Los Angeles Clippers – San Antonio Spurs

04:30

To lag det generelt ikke blir snakket så mye om. Grunnen til at vi har valgt nettopp dette oppgjøret er fordi begge lag ser ut til å være enige om hvordan dette skal gå – ut i fra statistikken selvfølgelig. Spurs er 3-13 ATS (against the spread) denne sesongen. Det vil si at de sjeldent gjør det bedre enn det oddsen forventer. Clippers på sin side er 6-0 ATS de siste kampene og er altså i kjempeform. Dette er såklart noe bookies regulerer fra oppgjør til oppgjør, men jeg tror linjene blir regulert enda mer ettersom vi nærmer oss kampstart.

San Antonio Spurs spilte seneste match klokken 03:00 i går natt og får minimalt med hvile før dette oppgjøret. Clippers på sin side har ikke spilt siden natt til mandag. Her sier samme statistikk at Spurs er 3-9 ATS med 0 dager med hvile. Når de da møter Los Angeles Clippers som er et av de høystscorende lagene i NBA kan dette fort bli 3-10 i løpet av natten.

Tippetips: Los Angeles Clippers -5.5 – 1.99 hos Coolbet