Skrevet av Marius Nyman


2/3 spill satt forrige runde og vi satser på at variansen ikke snur helt inn mot runde 12. Etter elleve spilte serierunder er det to lag fra Milano, et fra Napoli og et fra Torino som innehar topp fire. Lazio har EL-plass. Den største/minste overraskelsen, alt etter hvor mye man følger med  er at Sassuolo ligger på sjetteplass. Racet om Europa er meget jevnt for øyeblikket.

Les mer: Oddstips til runde 12 i La Liga

Frosinone – Fiorentina

Fredag – 20:30

Frosinone har begynt å finne fram etter en forferdelig start. Fem poeng på de tre siste er ikke helt nakent fra ligaens minste klubb. Det hjelper også at Ciofani er tilbake og at de andre spennende spillerne begynner å vise litt tegn til kvalitet. Fiorentina på den andre siden har tre uavgjort på rad. Borteformen er heller ikke noe til å skryte av. Det som gjør kampen så interessant er at begge lag i er i skuddhold. Fiorentina kan klatre opp til EL-plass med seier. Frosinone kan klatre forbi Empoli med seier. Frosinone har begynt å få selvtillit og føler at det er en reell mulighet til poeng. Fiorentina, uavhengig av borteform føler at de skal vinne denne kampen. Dette åpner for en frisk og morsom kamp. Det har blitt mål når Frosinone spiller hjemme, men som regel til bortelaget. Hvis vi baker inn litt selvtillit til Frosinone så mener jeg at verdien ligger på over i denne kampen.

 

Tippetips: Over 2.5 mål1.96 hos Rizk


 

Torino – Parma

Lørdag – 15:00

Torino er et annet lag som har funnet formen igjen. Etter en litt trå start så har de virkelig vist form i det siste. Og med en så farlig okse på topp så kan de skåre i hvert angrep. Torino er også i skuddhold til Europa og kan med seier virkelig henge seg på. Parma har fått en bedre start enn forventet, men har kun ett poeng på de tre siste. Ser man på formen til Torino så er den meget imponerende. Noe forrige kamp borte mot Sampdoria bare forsterket. Skal jeg plukke odds i denne kampen må jeg velge Torino. Det er ikke noe verdi på rak seier, men jeg har funnet en variant med en semi-høy odds som er fin.

 

Tippetips: Torino HT/FT (lede til pause/full tid)3.30 hos Rizk


 

Sassuolo – Lazio

Søndag – 18:00

To lag som ligger ca. der jeg forventet. Lazio litt under og Sassuolo litt over. Men fy for en kamp dette kan bli. Jeg har sagt det tidligere og sier det igjen. Sassuolo er et lag man må se. Og spesielt på hjemmebane. Her er de uredde og går for seier, uansett motstander. De er også rimelig dårlig/naive bakover, noe som lukter mål. Det er tre poeng som skille disse to lagene før kampen, det kan bli likt etter kampen. Her er det en ting som lukter og det er mål. Lazio fikk hvilt sentrale spillere mot Marseille. Sassuolo lukter alltid mål. Her føler jeg det er meget god verdi selv om oddsen er i det lavere sjiktet.

 

Tippetips: Begge lag scorer1.61 hos Rizk