Skrevet av Shayan Jalilian


LaLiga er tilbake og i kveld får vi servert en ordentlig godbit når Levante tar imot Real Sociedad til dyst. Her er helgens oddstips fra Spania.

Levante – Real Sociedad

Fredag – 21:00

Levante har overrasket stort denne sesongen og ligger i skrivende stund på en 7.plass i LaLiga med likt antall poengsum som Real Madrid. Levante er ubeseiret på sine seks siste kamper, og har ikke tapt på hjemmebane siden 23. september mot Sevilla. Paco Lopez har virkelig utrettet store ting med dette Levante-laget som på papiret egentlig ikke er gode nok til å være topp 7 på tabellen. Hjemmelagets beste spillere i form av Jose Luis Morales og Roger Marti har virkelig vært på hugget i sesongåpningen og hjemmelaget er svært avhengige av de to spillerne skal det bli seier i kveld.

coolbet league pl
Gjett resultatene i Premier League denne helgen GRATIS – Du kan vinne penger samt tur til PL!

Real Sociedad har på sin side vært ganske skuffende i sesongåpningen. Baskerne ligger på en 13.plass og har plukket 13 poeng etter elleve spilte serierunder. De har ikke vunnet en kamp siden 5.oktober, og det begynner nå for alvor å brenne under føttene til trener, Asier Garitano, som nå må begynne å levere resultater.

Levante er som sagt et godt hjemmelag, og jeg har funnet ett spill til denne kampen. Coolbet tilbyr en odds på 1.70 på at hjemmelagets to beste spillere, Roger Marti og Jose Luis Morales kombinert scorer minst et mål. Det betyr altså at spillet går inn dersom bare en av de to scorer, og dette er et spill jeg har tro på. Levante har scoret 16 mål denne sesongen, og 10 av de målene har disse to spillerne stått for. Jeg tror minst en av disse også tegner seg på scoringslisten i kveld.

Tippetips: Roger Marti og/eller Jose Luis Morales scorer minst ett mål1.70 hos Coolbet


 

Atlético Madrid – Athletic Club

Lørdag – 18:30

Atlético Madrid så virkelig gode ut mot Dortmund i helgen til tross for flere skadefravær. Madrid-klubben er ubeseiret på sine åtte siste kamper og er som alltid et meget solid lag. Forrige helg hadde de uten tvil fortjent seieren mot Leganés, men på et eller annet vis endte den kampen uavgjort. Det viktigste for Los Colchoneros nå er at Antoine Griezmann ser ut til å ha funnet formen igjen. Franskmannen limte et frispark rett i krysset på nydelig vis mot Leganés forrige helg, og tegnet seg også på scoringslisten i midtuken mot Dortmund.

Athletic på sin side er et av de gråeste lagene i LaLiga for øyeblikket. Eduardo Berrizzo har ikke maktet å få det beste ut av spillerne sine, og det har resultert i at baskerne ligger helt nede på en 17.plass. De har kun vunnet én kamp i LaLiga denne sesongen, og må forbedre seg så raskt som mulig dersom Berrizzo skal få fortsette i jobben.

I denne kampen spiller jeg rett og slett hjemmeseier til 1.50 i odds hos Coolbet. Atlético Madrid skal rett og slett være et mye bedre fotballag enn Athletic, og alt annet enn en oppskriftsmessig seier for hjemmelaget vil overraske meg her. For de som ønsker et litt annet spill tilbyr fansbet 1.95 i odds på at Atlético Madrid vil få over 6.5 hjørnespark, en linje Los Colchoneros ofte har innfridd denne sesongen.

Tippetips: Atlético Madrid til å vinne – 1.50 hos Coolbet

Spillforslag: Atlético Madrid over 6.5 hjørnespark står til 1.95 hos Fansbet


Celta Vigo – Real Madrid

Søndag – 20:45

Celta Vigo ligger i skrivende stund på en 11.plass i LaLiga. Hjemmelaget, anført av Iago Aspas og Maxi Gomez, har virkelig sett bra ut i de to siste kampene. For to uker siden ble Eibar slått 4-0 på hjemmebane, mens forrige serierunde ble en ordentlig triller mot Real Betis som endte 3-3.

Fanboosts
Sjekk ut helgens fanboosts i La Liga fra Fansbet!

Real Madrid har også sett litt bedre ut i de to siste kampene. Santiago Solari har kommet inn som midlertidig trener og det har resultert i en 2-0-seier over Real Valladolid og 0-5-seier mot Viktoria Plzen.

Celta Vigo spiller alltid underholdende fotball på hjemmebane, spesielt mot de største lagene. Iago Aspas og Maxi Gomez er to spillere ingen LaLiga-midtstoppere ønsker å møte. Disse to skaper masse kaos som ofte resulterer i en del hjørnespark. Fansbet tilbyr 2.25 i odds på over 4.5 hjørnespark til hjemmelaget. Dette blir søndagens spill.

Tippetips: Celta Vigo over 4.5 hjørnespark2.25 hos Fansbet